Eylül 2020 Haberleri

Spor yazarları Galatasaray Hajduk maçını değerlendirdi

"Kaderi değiştiren adam!" Avrupa yolunda ilerlemeye devam eden Galatasaray'ın Hajduk galibiyeti sonrası spor yazarları değerlendirmelerde bulundu. İşte yazılanlar...

Alanyaspor'un Avrupa defteri kapandı

Alanyaspor'un Avrupa defteri kapandı Aytemiz Alanyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Norveç'in Rosenborg takımına deplasmanda 1-0 yenilerek Avrupa kupalarına veda etti.

Alexander Sörloth'tan Trabzonspor'a veda!

Alexander Sörloth'tan Trabzonspor'a veda! Geçen sezon Trabzonspor'da attığı gollerle gol kralı olan Alexander Sörloth, Leipzig'e transfer oldu. Transfer kulüp tarafından yapılan açıklama ile resmiyet kazandı. Alexander Sörloth, Trabzonspor'a bir de videosu çekti.

Ahmet Ağaoğlu Alexander Sörloth transferini anlattı

Ahmet Ağaoğlu Alexander Sörloth transferini anlattı Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, Leipzig'e resmen transfer olan Alexander Sörloth ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ahmet Ağaoğlu tüm transfer sürecini ve yeni transferler ile ilgili de konuştu.

İtalya'da Seri B hakemi bıçaklanarak öldürüldü

O hakem bıçaklanarak öldürüldü! İtalya'da Seri B hakemlerinden Daniele De Santis nişanlısıyla birlikte dün gece bıçaklanarak öldürüldü.

İşte Alexander Sörloth'un transfer fotoğrafı!

İşte Alexander Sörloth'un transfer fotoğrafı! Bu sezon Trabzonspor'da oynamak istemeyen ve Leipzig'e transferi iddia edilen Alexander Sörloth'un fotoğrafı ortaya çıktı.

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş taraftarına müjde

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş taraftarına müjde Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın yaptırdığı koronavirüs test sonucunun pozitif çıkması nedeniyle ligin iki haftası takımın başında olamamıştı. Siyah beyazlı kulüpten Sergen Yalçın'ın durumuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER