Eylül 2020 Haberleri

Erol Bulut'tan Galatasaray derbisi mesajı

Erol Bulut'tan Galatasaray derbisi mesajı Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Hatayspor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erol Bulut, Galatasaray derbisi ile ilgili yöneltilen soruya da cevap verdi.

Rıdvan Dilmen açtı ağzını yumdu gözünü!

Rıdvan Dilmen açtı ağzını yumdu gözünü! Spor yorumcusu yapan Rıdvan Dilmen, Serdar Tatlı ve MHK ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Rıdvan Dilmen ayrıca canlı yayında birbirinden önemli pek çok değindi.

Fenerbahçe ile ilgili gazeteler hangi manşetleri attı?

Fenerbahçe ile ilgili gazeteler hangi manşetleri attı? Süper Lig'de ikinci haftanın kapanış maçı Fenerbahçe Hatayspor arasında yapıldı. Mücadele golsüz eşitlikle sonuçlandı. Hatayspor 9 kişi kaldı. Peki gazeteler Fenerbahçe Hatayspor maçı ile ilgili neler yazdı? Hangi manşetler atıldı?

Fenerbahçe ikinci haftayı 'sessiz' kapattı

Fenerbahçe ikinci haftayı 'sessiz' kapattı Süper Lig’in ikinci haftasında Fenerbahçe, Hatayspor’u konuk etti. Karşılaşmada Hatayspor 9 kişi kaldı ancak maç golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Beşiktaş Ahmet Çakar'ı mahkemeye verdi

Beşiktaş Ahmet Çakar'ı mahkemeye verdi Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile ilgili söyledikleri nedeniyle Beşiktaş Kulübü spor yorumcusu Ahmet Çakar'ı mahkemeye verdi.

Sergen Yalçın Nikola Kalinic'i bekliyor

Sergen Yalçın Nikola Kalinic'i bekliyor Beşiktaş Nikola Kalinic transferi için tüm imkanları seferber etmek istiyor. Siyah beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın yıldız ismi bir an önce takımda görmek için sabırsızlanıyor.

Ahmet Çakar'dan Babel ve Diagne sözleri!

"Babel ve Diagne'yi havada kaparlar" Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray'ın Başakşehir'i 2-0 mağlup ettiği maç sonrasın Babel ve Diagne ile ilgili konuştu. Ahmet Çakar "Babel ve Diagne'yi havada kaparlar2 ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER