Eylül 2020 Haberleri

Trabzonspor Chelsea'den Lewis Baker ile anlaştı

İşte Trabzonspor'un yeni yıldızı! Geçen sezon Süper Lig'de şampiyonluk yarışında olan ancak bu sezon kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor transferde Chelsea ile anlaştı. Lewis Baker ile anlaşan bordo mavililer yıldız oyuncu ile imza masasına oturmak üzere.

Balotelli Beşiktaş için büyük fedakarlık yaptı

Balotelli Beşiktaş için büyük fedakarlık yaptı Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş güçlü transferler için düğmeye bastı. Nikola Kalinic ile ilgilenen siyah beyazlılar Mario Balotelli ile de ilgilenmeye devam ediyor. Balotelli'nin Beşiktaş sunduğu şartları kabul ettiği öğrenildi.

Alexander Sörloth'un yeni takımını açıkladı!

Alexander Sörloth'un yeni takımını açıkladı! Trabzonspor'da geçen sezon gol kralı olan Alexander Sörloth bu sezon Trabzonspor'da oynamak istemediğini, ayrılmak istediğini açıkladı. Peki Sörloth hangi takıma gidecek? Bordo mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu tüm detayları paylaştı.

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür şoku!

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür şoku! Süper Lig'e bu sezon kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor'un üstünden kara bulutlar bir türlü dağılmıyor. Üst üste yaşanan sakatlıklara bir yenisi daha eklendi. Abdülkadir Ömür de bordo mavili takımda sakatlığı bulunan futbolcular arasına girdi.

Mehmet Sepil görevi bırakacağı tarihi açıkladı

Mehmet Sepil görevi bırakacağı tarihi açıkladı Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil bugün düzenlenen toplantı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Mehmet Sepil, Kulüpler Birliği Başkanı olarak ne zamana kadar görevinin başında olacağını açıkladı.

Fatih Terim'den transfer açıklaması

Fatih Terim'den transfer açıklaması Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Neftçi Bakü ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi İkinci Eleme maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Fatih Terim, sarı kırmızılıların transfer gündemiyle ilgili açıklamalar yaptı. Fatih Terim, Fernando Muslera'nın geleceği ile ilgili de konuştu.

Marcel Tisserand Fenerbahçe'de!

İşte Fenerbahçe'nin yeni transferi! Fenerbahçe'nin yeni transferi Demokratik Kongolu milli futbolcu Marcel Tisserand düzenlenen basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Tisserand: "Fenerbahçe, beni buraya getirerek iyi iş yaptı" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER