Eylül 2020 Haberleri

Galatasaray Azerbaycan deplasmanında

Galatasaray Azerbaycan deplasmanında UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu maçında Azerbaycan'ın Neftçi Bakü takımıyla karşılaşacak olan Galatasaray, turu atlamayı hedefliyor. Karşılaşma koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanacak.

MHK'dan tarihi karar! Başakşehir Galatasaray maçının hakemi belli oldu

Başakşehir Galatasaray maçının hakemi belli oldu Süper Lig'in açılış haftasının ardından gözler ikinci haftaya çevrildi. Medipol Başakşehir ile Galatasaray arasında oynanacak olan maçı kimin yöneteceği büyük merak konusuydu. MHK heyecan dolu karşılaşma için hakem Atilla Karaoğlan'ı görevlendirdi.

Eddie Newton'dan itiraf! 'Yalan söyleyecek değilim...'

Eddie Newton'dan itiraf! 'Yalan söyleyecek değilim...' Trabzonspor teknik direktörü Eddie Newton antreman öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eddie Newton, bordo mavililerin durumu ile ilgili konuştu.

Nihat Özdemir'den Rıdvan Dilmen'e cevap!

Nihat Özdemir'den Rıdvan Dilmen'e cevap! Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in, MHK'nın başına getirilen Serdar Tatlı ile ilgili ortaya attığı iddia üzerine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe Mario Mandzukic transferini bitirmek üzere!

Fenerbahçe bir transferi daha bitirmek üzere! Transferde hız kesmeden yoluna devam eden Fenerbahçe bir transferi daha bitirmek üzere...Vedat Muriç'in Lazio'ya gitmesinin ardından Kosovalı golcü oyuncunun yerini Hırvat oyuncu Mario Mandzukic ile doldurmak üzere.

Aziz Yıldırım mı Ali Koç mu? Acun Ilıcalı cevapladı

Aziz Yıldırım mı Ali Koç mu? Acun Ilıcalı cevapladı Acun Ilıcalı katıldığı televizyon programında spor camiasını ilgilendiren önemli açıklamalar yaptı. Neden kulüp aldığını, Fenerbahçe'ye başkan olmayı isteyip istemediğini ve Ali Koç - Aziz Yıldırım arasında tercih yapacak olursa hangisini tercih edeceğini açıkladı.

Süper Lig ekibi Manuel Fernandes'in peşine düştü

Trabzonspor'a bir darbe de Denizlispor'dan! Trabzonspor ile adı anılan Manuel Fernandes'e sürpriz bir talip çıktı. Fernandes ile Denizlispor2un da ilgilendiği öğrenildi. Denizlispor'un 34 yaşındaki oyuncuya 800 bin Euro maaş ve bonus teklifinde bulunduğu ortaya çıktı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER