SPOR MEDYASI

Nihat Özdemir'den Rıdvan Dilmen'e cevap!

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in, MHK'nın başına getirilen Serdar Tatlı ile ilgili ortaya attığı iddia üzerine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir bir açıklama yaptı.

Nihat Özdemir'den Rıdvan Dilmen'e cevap!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Rıdvan Dilmen'in MHK'nın başına getirilen Serdar Tatlı ile ilgili önemli ifadeler kullandı.

Nihat Özdemir, Milliyet'ten Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtladı.

İşte o açıklamalar...

Şansal Büyüka: "MHK'nin yeni başkanı Serdar Tatlı'yı sizin değil, Rıdvan Dilmen'in getirttiği iddiaları var, ne dersiniz?"

Nihat Özdemir: "Olur mu öyle şey. Serdar Tatlı liyakatını kanıtlamış, başarısını herkesin taktir ettiği, bu görevi anasının ak sütü gibi hak eden biridir. Serdar Tatlı'ya da haksızlık yapmayalım, başkalarına da… Kaldı ki, ben herkese bir telefon uzaklığındayım… Arayan beni bulur, sorsunlar, söyleyeyim. Doğruyu söyleyeyim, kamuoyunu yanıltmaya, tahrik etmeye ne gerek var." 

Şansal Büyüka: "Bir de TFF'nin son mali genel kurulunda sahte imza iddaları ortaya atıldı"

Nihat Özdemir: "Pandemi sürecine rağmen genel kurulu gerçekleştirdik… Birçok başkanımız bizzat arayarak salgın nedeniyle gelemeyeceğini bildirdi… Bunu protesto olarak görenler oldu… Hala sahte imza palavrasını ortaya atarak TFF'nin ibrasına gölge düşürmeye çalışmasınlar… 97 yıllık TFF'nin yasal olmayan bir genel kurul yapması mümkün mü? Birileri bir iddia ortaya atıyor, başkaları da araştırmadan bunun peşinden gidiyor… Çoğunluk sağlanamasa ne olurdu, birgün sonra yapardık… Olmadı, 9 Eylül'de çoğunluğa bakılmadan yapardık..." şeklinde cevap verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER