Eylül 2020 Haberleri

Fatih Altaylı Erol Bulut'u öve öve bitiremedi

Aykut Kocaman Fenerbahçe'ye geri döndü! Fenerbahçe'nin ligin açılış haftasında oynadığı futbolu değerlendiren Habertürk Gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Erol Bulut'u Aykut Kocaman'a benzeterek övgü dolu sözler söyledi.

Fatih Altaylı'dan çarpıcı sözler! Bu kişiler Galatasaray'dan atılmalı

Bu kişiler Galatasaray'dan atılmalı! Fatih Altaylı, Emin Çağlar'ın moderatörlüğünde Bloomberg HT'de yayınlanan Spor Saati programında gündeme dair açıklamalar yaptı. Fatih Altaylı, Galatasaray'ın son dönemde yapmış olduğu sözleşmelerde menajerlere ödenen ücretlere dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Cengiz Ünder'e bir talip daha çıktı

Cengiz Ünder'e bir talip daha çıktı Cengiz Ünder, adından söz ettirmeye devam ediyor. İtalya'nın Roma takımında güzel futboluyla göz dolduran Milli futbolcuya, İngiltere'den bir talip daha var.

Seyircisiz maçlarda ev sahipleri kazanamıyor

Seyircisiz maçlarda ev sahipleri kazanamıyor Uluslararası Futbol Araştırmaları Merkezi, koronavirüs salgınının ardından seyircisiz oynanan futbol maçlarındaki ev sahibi üstünlüğünün durumunu araştırdı. Bazı liglerde ev sahibi galibiyetleri düşerken, Süper Lig'de oran aynı kaldı.

Galatasaray mobil uygulaması para bastı! 1 ayda servet kazandılar

Galatasaray mobil uygulaması para bastı! Galatasaray'da futbol takımı başta olmak üzere tüm branşlarla ilgili özel paylaşım, video ve içeriklerinin yer aldığı mobil uygulamayı 1 ayda 520 bin kişi indirdi.

Yayıncı kuruluşla ikinci yayın krizi patlak verdi!

Süper Lig maçları yayınlanmayabilir Türk futbolunda son zamanlarda ayyuka çıkan en büyük problemlerin başında TFF ile yayıncı kuruluş arasındaki ödeme krizi geliyor.

Sergen Yalçın sahalara ne zaman dönecek? TFF açıkladı

Sergen Yalçın sahalara ne zaman dönecek? TFF açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, koronavirüs süreci, burada yaşanacak sorunlar ve Sergen Yalçın'ın durumu hakkında konuştu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER