Eylül 2020 Haberleri

Erman Toroğlu Beşiktaş ve Trabzonspor yöneticilerini topa tuttu

Erman Toroğlu Beşiktaş ve Trabzonspor yöneticilerini topa tuttu Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş ve Trabzonspor yaptığı maçlarda berabere kaldı. Spor yorumculuğu yapan Erman Toroğlu da bu beraberlik sonrası spor gündemini yorumladı. Erman Toroğlu "Madem hakemler şerefsiz, neden TFF'yi ibra ettiniz" şeklinde yöneticileri eleştirdi.

Galatasaray iki haftadır galip

Galatasaray iki haftadır galip Süper Lig'in ikinci haftasında Medipol Başakşehir evinde Galatasaray'a 2-0 yenildi. Sarı-kırmızlılar, ligde ikinci maçında da galibiyetle ayrıldı. Medipol Başakşehir ise yine puanla tanışamadı.

Beşiktaş evinde beraberliğe razı oldu

Beşiktaş evinde beraberliğe razı oldu Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş evinde Antalyaspor'u ağırladı. Heyecan dolu maçta Beşiktaş evinde beraberliğe razı oldu.

Trabzonspor Denizlispor'u geçemedi

Trabzonspor Denizlispor'u geçemedi Süper Lig'in ikinci haftasında Trabzonspor, Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta gol sesi çıkmadı. Maç beraberlikle sonuçlandı.

Alper Potuk Ankaragücü ile anlaştı

Alper Potuk Ankaragücü yolunda Süper Lig'in sezon başında Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alper Potuk, Ankaragücü ile anlaşma sağladı. Alper Potuk'un sağlık kontrolü için Ankara'ya gittiği öğrenildi.

Gökhan Töre resmen Beşiktaş'ta!

Gökhan Töre resmen Beşiktaş'ta! Gökhan Töre Beşiktaş ile resmen anlaştı. Siyah beyazlı kulüp eski futbolcusu ile ilgili "Yuvana Hoşgeldin Gökhan Töre" şeklinde paylaşım yaptı.

Galatasaray Neftçi'yi mağlup etti tur atladı

Galatasaray Neftçi'yi mağlup etti tur atladı UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Neftçi'yi 3-1'lik skorla eleyen Galatasaray, 3. eleme turunda Hajduk Split ile karşılaşacak.

TREND HABERLER
TREND HABERLER