Eylül 2020 Haberleri

İlkay Gündoğan koronavirüse yakalandı

İlkay Gündoğan koronavirüse yakalandı Gurbetçi oyuncumuz İlkay Gündoğan ile ilgili kötü haber geldi. Manchester City forması giyen İlkay Gündoğan yaptırdığı koronavirüs testinin sonucu pozitif çıktı.

Atatürk hangi takımı tutuyordu? İşte Atatürk'ün tuttuğu takım

Atatürk hangi takımı tutuyordu? Yapılan derin araştırmalara rağmen 3 büyük kulüp taraftarları, Atatürk'ün hangi takımı tuttuğu konusunda bir türlü mutabakata varamıyor. Peki, Atatürk gerçekten hangi takımı tutuyordu?

Mesut Özil ile Acun Ilıcalı arasındaki diyalog Fenerbahçelileri heyecanlandırdı

Mesut Özil Fenerbahçelileri heyecanlandırdı Acun Ilıcalı'nın başlattığı kampanyaya bağış yapmak için telefonla Acun'u arayan Mesut Özil, Fenerbahçe camiasını heyecanlandıran sözler söyledi.

Abdurrahim Albayrak'tan transfer müjdesi

Abdurrahim Albayrak'tan transfer müjdesi Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup etti. Maçın ardından Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak transferlerle ilgili açıklama yaptı.

Vedat Muriç'in COVID 19 testi pozitif çıktı!

Vedat Muriç'in COVID 19 testi pozitif çıktı! Geçen sezon Fenerbahçe'de büyük başarılara imza atan, bu sezon Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç ile ilgili şok edici bir gelişme yaşandı. Vedat Muriç'in COVID 19 test sonucunun pozitif çıktığı iddia edildi.

Fatih Terim'den çarpıcı sözler! 'Gerekirse ben de giderim'

Fatih Terim'den çarpıcı sözler! 'Gerekirse ben de giderim' Medipol Başakşehir galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim yeni transferlerle ilgili konuştu. Fatih Terim "Eğer katkısı olacaksa gerekirse ben de giderim" dedi.

Rıdvan Dilmen fena patladı! 'Kim terör örgütüyle beraber açıklayacağım'

"Kim vatansever, kim terör örgütüyle beraber açıklayacağım!" Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, MHK Başkanı Serdar Tatlı ve ekibini göreve getirdiğine yönelik iddialar ile ilgili sert ifadeler kullandı. Dilmen "Kimin vatansever olduğunu, kimin terör örgütü liderleriyle beraber olduğunu açıklayacağım" dedi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER