GALATASARAY

Fatih Terim'den çarpıcı sözler! 'Gerekirse ben de giderim'

Medipol Başakşehir galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim yeni transferlerle ilgili konuştu. Fatih Terim "Eğer katkısı olacaksa gerekirse ben de giderim" dedi.

Fatih Terim'den çarpıcı sözler! 'Gerekirse ben de giderim'

Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray, geçen sezonun şampiyonu Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Sarı kırmızılıların 2-0 galip olduğu maç sonrası teknik direktör Fatih Terim açıklamalar yaptı.

Transferler hakkında Fatih Terim'e yöneltilen soruya tecrübeli hoca "Doğru bilgiler vermek hepimizin görevi. Eğer Galatasaray'ın ekonomisine katkıda bulunacaksa fertlerin hiç önemi yok. Benim de gidişimden bir para gelecekse ben de giderim" cevabını verdi.

Fatih Terim açıklamalarına şöyle devam etti:

"Maça İyi başladık oyuna. İlk 35-40 dakika gayet iyi. Son 5 dakika üzerimize geldiler. 2. yarıya önde başladık; ama skor olarak. Oyun olarak önde başlayamadık. Rakibin orada 2 santrfora dönmesinde bir ara dengemizi bozdu ama oyuna müdahale ettik. İşler daha doğru gitmeye başladı. Buradan 2-0 galip ayrılmak önemli. İyi oynadık. Oyuncularımı tek tek tebrik ederim. Hepsine bu oyun ve öz veri için teşekkür ediyorum" dedi.

Fatih Terim "Galatasaraylıların takımlarını özlediğini biliyorum. Bu oyunu, keyif veren, zevk veren oyunu görmek istediklerini biliyorum. İnşallah bir an evvel kavuşuruz. Onlara buradan gurur duyacakları bir takım yavaş yavaş meydana geliyor. Onlara özlemimizi ve sevgimizi gönderiyorum. İyi oynadık, iyi mücadele ettik, Daha farklı olur muydu, evet. Gol de yiyebilirdik. Onun için, oyuncularımı bu öz verilerinden ve fedakarlıklarından dolayı kutluyorum. Neredeyse 48 saat sonra galip oynamak kolay değil" ifadelerini kullandı.

Marcao ile ilgili soruya ise tecrübeli hoca "Marcao, bugün Taylan'dan sonra sahanın en iyisiydi. İstenmek güzel bir şeydir. Muhakkak ki Marcao bu takım oyununda bizim için çok önemli. İnsanlığıyla her günkü gelişimiyle bizi mutlu ediyor. Az bulunur bir oyuncu. Hiç bir bahane bulmadan takım oyuncusu. Yeri geldiğinde kulübümüz, başkanımız böyle uygun görmüşse satarız; yenisini başkasını buluruz. Geldiğimiz günden beri cezalara alıştık. Galatasaray forması için oynayacak çok isim buluruz. Bırakın çok isteyenimiz olsun. Yabancı kararıyla ilgili iki tane oyuncumuz Verona'da direk oynuyor. Hem Mert (Çetin) hem de Koray (Günter). Bunlar çok güzel şeyler. 6 ve 8 yabancı da kalsaydık Türklere sarılırdık. Bırakın gelsinler, gitsinler. Galatasaray bunlara alışkındır" şeklinde cevap verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER