SPOR MEDYASI

Aziz Yıldırım mı Ali Koç mu? Acun Ilıcalı cevapladı

Acun Ilıcalı katıldığı televizyon programında spor camiasını ilgilendiren önemli açıklamalar yaptı. Neden kulüp aldığını, Fenerbahçe'ye başkan olmayı isteyip istemediğini ve Ali Koç - Aziz Yıldırım arasında tercih yapacak olursa hangisini tercih edeceğini açıkladı.

Aziz Yıldırım mı Ali Koç mu? Acun Ilıcalı cevapladı

Acun Ilıcalı, Haber Global'de yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına katıldı. Spor camiasının ilgilendiren önemli konulara değindi.

İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamaları;

FUTBOL KULÜBÜ ALMASININ SEBEBİ NE?

"Benim çok güvendiğim bir takım. Kulübün yönetimini takdir ettiğim için bu operasyonun içinde olmak istedim. Amacımız bu kulübü hak ettiği yerlere getirmek. Yetenekleri bulduğun zaman eğer takımın maddi durumu iyi değilse bu yetenekleri erkenden bir yerlere yollaman gerekiyor. Ben geldikten sonra inşallah Fortuna Sittard'ın böyle bir ihtiyaçları olmayacak. Bu yetenekleri elimizde tutacağız. Hollanda'da çok konuşuluyorum. Hollanda'ya karşı sempatim var. Ofansif futbolu düşündükleri için seviyor olabilirim. 

Beşiktaş için yaptığı yardımları üzerine:

Benim sunucu olduğum bir yayın doğru olmaz Beşiktaş için.  'Acun, Beşiktaş'a yardım topluyor' olmaması lazım. Beşiktaş büyük ve güçlü bir camia. O geceye baktığımda bir yanda Hülya Avşar, diğer tarafta Yılmaz Erdoğan vardı. Zaten çok büyük isimler vardı. Ben rol çalmış olurdum. Babam, Beşiktaş taraftarıydı. Rahmetlinin son dönemleri çok mutlu geçmişti. Metin-Ali-Feyyaz sayesinde Beşiktaş çok iyiydi.

FENERBAHÇE BAŞKANI OLMAK İSTİYOR MU?

Fenerbahçe Başkanı olmak için o konsantrasyonda olman lazım. Fenerbahçe Başkanı olma hayalim yok.

Ali Koç'u şöyle görüyorum; herhangi bir olayı bir öğrenme süreci vardır. Bu bi gerçek. Bu ne kadar hızlı olursa başarı o kadar çabuk geliyor. Başkanımız da şu anda bence belli hatalar yaptı bu da çok normaldi. O hatalardan derslerini çıkardı. Bir şekilde hataları azaltarak başarıya doğru gitmeye çalışıyor. O konuda destek veriyorum.

"STADIN ÖNÜNDE YATARDIM"

Hayatımda hiç Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor taraftarını kızdırmışlığım yoktur. Telefon açıp uğraşmayı sevmiyorum. Gerilimden uzak duruyorum. Aslında ağır Fenerbahçe taraftarıyım. Fenerbahçe maçına gitmek için gece 12'den ertesi gün öğleye kadar stadın önünde yatardım. 13'teki maça girmek için. Normal değildim, öyle bir Fenerbahçeliyim.

AZİZ YILDIRIM MI ALİ KOÇ MU?

Bu, cevap vereceğim bir soru değil. Çünkü Aziz Başkan ile bizim geçmişte çok güzel günlerimiz oldu. Kendisi çok haksızca hapse girdi. Hapisteyken de ziyaret etmişliğim vardı. Türkiye'de Aziz Yıldırım'dan başkası Fenerbahçe'yi orada kolay kolay çıkaramazdı. Bir dik duruş sergiledi. Gider yaptı, "Ben buradayım" dedi. Aslan gibi mücadele etti. Fenerbahçe'ye hizmetleri saymakla bitmez. Onun da ilk dönemi öğrenme dönemiydi. O dönemde öğrendi ondan sonra başarıları üst üste geldi. Ondan sonra bence Fenerbahçe'ye büyük bir operasyon yapıldı. Bize haksız olarak yapılmasına rağmen çok ağır hasar verildi. "

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER