FENERBAHÇE

Fenerbahçe Mario Mandzukic transferini bitirmek üzere!

Transferde hız kesmeden yoluna devam eden Fenerbahçe bir transferi daha bitirmek üzere...Vedat Muriç'in Lazio'ya gitmesinin ardından Kosovalı golcü oyuncunun yerini Hırvat oyuncu Mario Mandzukic ile doldurmak üzere.

Fenerbahçe Mario Mandzukic transferini bitirmek üzere!

Sarı lacivertliler Kosovalı golcü oyuncu Vedat Muriç'in yerini doldurmak için transfer girişimlerinde bulunmaya devam ediyor. Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç'in yerine Hırvat oyuncu Mario Mandzukic ile doldurmak istiyor.

Emre Belözoğlu yönetimindeki transfer komitesi 12 yeni futbolcu ile kadrosuna güç katmayı başardı. Şimdiki hedef ise dünyaca ünlü isim Mario Mandzukic.

Mario Mandzukic'i tanıdığını belirten Emre Belözoğlu, oyuncu ile sık sık telefonla görüşerek sarı lacivertli takıma gelmesi için ikna etmeye çalışıyor. Belözoğlu'nun yıldız oyuncuya Avrupa'nın iyi golcüleri arasına gireceğine dair sözleri Mandzukic'i etkilediği öğrenildi. Oyuncunun Fenerbahçe'ye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

YENİDEN AVRUPA'DA OLMAK İSTİYOR

Mario Mandzukic de Emre Belözoğlu'nun Avrupa'nın en iyileri arasına girme vaadinden etkilenerek yeniden Avrupa'da olmak istediğini belirtti.

İLK OLARAK BAYERN MÜNİH'DE DİKKATLERİ ÜZERİNE TOPLAMIŞTI

Fenerbahçe'nin transfer etmek üzere olduğu iddia edilen Mario Mandzukic, 2012 yılında Bayern Münih'te gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Alman ekibinde 54 lig maçında 33 gol kaydederken, daha sonra İspanya'nın Atletico Madrid ekibine transfer oldu. La Liga'da  28 maçta 12 gol, 5 asistlik performans sergileyen Mandzukic, 2015 yılında İtalya'nın güçlü ekiplerinden Juventus'a imzayı attı. Siyah-beyazlılarda 5 sezon forma giyen Hırvat futbolcu, 162 maçta 44 gol kaydetti. Son olarak Katar Ligi temsilcilerinden Al Duhail'e transfer olan 34 yaşındaki oyuncu, 7 maçta 1 gol attı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER