BEŞİKTAŞ

Balotelli Beşiktaş için büyük fedakarlık yaptı

Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş güçlü transferler için düğmeye bastı. Nikola Kalinic ile ilgilenen siyah beyazlılar Mario Balotelli ile de ilgilenmeye devam ediyor. Balotelli'nin Beşiktaş sunduğu şartları kabul ettiği öğrenildi.

Balotelli Beşiktaş için büyük fedakarlık yaptı

Beşiktaş transferde hız kesmeden yoluna devam ediyor. Nikola Kalinic ile görüşmeler devam ediyor. 

UEFA Avrupa Ligi İkinci Eleme maçında PAOK ile karşı karşıya gelen ve elenen siyah beyazlılar transferde adeta gaza bastı.

Cyle Larin, Umut Nayir ve Güven Yalçın gibi isimlerde Süper Lig'in bu sezonunu geçirmek istemeyen Beşiktaş'ta, Balotelli cephesinde yeni gelişmeler oldu.

Hatırlayacak olursanız, siyah beyazlı kulüp Balotelli ile önceden beri ilgileniyordu. Görüşmelere hala devam eden Beşiktaş'ın, Balotelli ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Asist Analiz'in haberine göre, Sergen Yalçın, Mario Balotelli ile ilgili geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmıştı. Balotelli'nin Beşiktaş'ın her şartını kabul ettiği iddia edildi. 

GEÇ ÖDEMELERİ BİLE KABUL ETTİ

Siyah beyazlı yöneticiler, Balotelli’ye "Ekonomik sıkıntılar var. Ödemelerde gecikmeler, aksamalar yaşanabilir" demesine rağmen İtalyan oyuncu tüm şartları kabul etti. Balotelli artık Beşiktaş'a gelmek için gün sayıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER