GALATASARAY

Fatih Terim'den transfer açıklaması

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Neftçi Bakü ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi İkinci Eleme maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Fatih Terim, sarı kırmızılıların transfer gündemiyle ilgili açıklamalar yaptı. Fatih Terim, Fernando Muslera'nın geleceği ile ilgili de konuştu.

Fatih Terim'den transfer açıklaması

Sarı kırmızıların teknik direktörü Fatih Terim, Neftçi Bakü ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi İkinci Eleme maçı öncesi transfer gündemiyle ilgili kritik açıklamalar yaptı.

Fatih Terim "Kolay transfer yapılamıyor ekonomik durumlardan dolayı. En iyisini yapmak için uğraşıyoruz. Niyetimize ve hedefimize uygun bir şeyler yaparız umarım. Olursa olur, olmazsa bu kadroyla devam ederiz, karalar bağlamayız, söylenmeyiz" açıklamasını yaptı. Her mevkiden adam olmasını istediğini ifade eden Terim "Eksik yerlerimiz, sadece şu an bahsi geçen o mevkide değildir. O yüzden zor sezonu karşılayabilecek bir takım, sayısal olarak ben de istiyorum. Her mevkinin iki adamı da hazır olsun, birbirine yakın olsun istiyorum" dedi.

Fernando Muslera ile ilgili önemli açıklamalar yapan Fatih Terim "Muslera, insanlığı ve kaleciliğiyle bizim için önemli bir figür. Futbolu Galatasaray'da bırakacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER