Eylül 2020 Haberleri

Galatasaray derbisi öncesi Ali Koç'tan sürpriz karar

Derbi öncesi Ali Koç'tan sürpriz karar Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak Galatasaray derbisi ile ile ilgili sürpriz bir karar aldı. Başkan Ali Koç derbide takımının yanında olacağını belirtti.

Sörloth transferinin perde arkasında Haaland var

Sörloth transferinin perde arkası! Alexander Sörloth'un Trabzonspor'dan Leipzig'e transfer oldu. Ancak Sörloth'un transferi ile ilgili bir detay ortaya çıktı. Sörloth'un Leipzig'e transferinin arkasında Erling Haaland olduğu öğrenildi.

Almanya Futbol Federasyonu'ndan Mesut Özil itirafı

Almanya'dan flaş Mesut Özil itirafı! Almanya Türkiye hazırlık maçı öncesinde Alman Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Dr. Friedrich Curtius, Mesut Özil ile ilgili itirafta bulundu. Curtius, Mesut Özil'i överken aynı zamanda çuvalladıklarını da söyledi.

Atletico Madrid Luis Suarez transferini bitirdi

Dev transfer resmen açıklandı! Barcelona'dan ayrılan dünyaca ünlü isim Luis Suarez'in Atletico Madrid'e transferi resmen açıklandı. Suarez, Atletico Madrid ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Başakşehir'in puan hasreti devam ediyor

Başakşehir'in puan hasreti devam ediyor Süper Lig'in üçüncü haftasında Medipol Başakşehir - Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Maç Fatih Karagümrük'ün Başakşehir'i 2-0 yenmesiyle sonuçlandı. Böylece geçen sezonun şampiyonu Başakşehir bu sezon puan hasretini devam ettirmiş oldu.

Arda Turan Hırvatistan'a söz verdi

Arda Turan Hırvatistan'a söz verdi Galatasaray'ın Hajduk Split galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulunan Arda Turan, Hırvatistan'a söz verdi.

Spor yazarları Beşiktaş Rio Ave maçını değerlendirdi

"Görünce sinirleniyorum!" Rio Ave'ye mağlup olan Beşiktaş aldığı yenilgi neticesinde Avrupa defterini kapattı. Spor yazarları Beşiktaş'ın Rio Ave yenilgisi ve Avrupa'ya veda etmesini değerlendirdi. İşte yazılanlar...

TREND HABERLER
TREND HABERLER