FUTBOL

Sörloth transferinin perde arkasında Haaland var

Alexander Sörloth'un Trabzonspor'dan Leipzig'e transfer oldu. Ancak Sörloth'un transferi ile ilgili bir detay ortaya çıktı. Sörloth'un Leipzig'e transferinin arkasında Erling Haaland olduğu öğrenildi.

Sörloth transferinin perde arkasında Haaland var

Bordo mavililer lige bu sezon istediği gibi başlayamadı. Geçen senenin gol kralı olan Alexander Sörloth'u Leipzig'e transfer etti. Sörloth'un transferi gerçekleşti. Her iki kulüp de genç oyuncuyu açıkladı. Ancak Sörloth transferiyle ilgili bir detay daha ortaya çıktı.

Trabzonspor'dan Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth'un gitmesinde en büyük faktörün milli takımdan arkadaşı Erling Haaland olduğu ortaya çıktı.
Erling Haaland, Alexander Sörloth ile görüşmeler yaparak Leipzig hakkında çok şey anlattığını itiraf etti. Alman basınında yer alan habere göre, Erling Haaland'ın, Alexander Sörloth transferinde payı büyük.

Alexander Sörloth, Leipzig'e transferi resmiyet kazandıktan sonra "Kalbim biraz buruk şekilde bu tercihi yapsam da kariyerimi düşünmek zorundaydım ve ayrıca aldığım karar Trabzonspor'dan ayrılmak değil, kariyerim için bir sonraki adımı atmak" şeklinde açıklama yapmıştı.

Sörloth'un açıklamalarında Haaland hakkında söyledikleri de dikkat çekti. Sörloth "Milli takım kampında Haaland bana Bundesliga'yla alakalı birçok şey anlatmıştı. Leipzig'e geldiğimde de beni tebrik etti" ifadelerini kullandı.

Haaland ise "Sanırım Sörloth, Leipzig'e gidiyor. Onun için güzel bir adım olacak. Böyle bir ligde mücadele edecek olması önemli" demişti.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER