SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen açtı ağzını yumdu gözünü!

Spor yorumcusu yapan Rıdvan Dilmen, Serdar Tatlı ve MHK ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Rıdvan Dilmen ayrıca canlı yayında birbirinden önemli pek çok değindi.

Rıdvan Dilmen açtı ağzını yumdu gözünü! - Sayfa 1

Bu yıl tuhaf bir durum oldu. Serdar Tatlı diye eski hakem, daha önce MHK başkan yardımcılığı yapmış, benim de yakinen tanıdığım ve sevdiğim bir arkadaş MHK başkanlığına geldi. Ne olduysa, bir şey oldu. Ne oldu? Daha ilk hafta maçı oynandı. Hatta başlamadan önce başladı. 'Lig dizayn ediliyor', 'Ali Koç - Rıdvan Dilmen sezonu', Levent Tüzemen, 'Eskiden ölenlere verilirdi, şimdi yaşarken Rıdvan Dilmen sezonu yapalım' gibi gibi. İlk hafta bitti, geçen yıl 34. hafta boyunca hakem rezaletleri anlattılar. Yerle bir ettiler. Erman Hoca ve Ahmet Hoca dahil. Zekeriya Alp, hakemler, kurullar derken bitti. Bir tane MHK Başkanı geldi. Diyelim ki ben getirdim. Daha maçlar başladı ya. Ne yaptı bu arkadaş! Hakemlik kariyerinde oyuncu olarak onun yönettiği maçta oynayanlar veya teknik adamlar, bu eleştiriyi yapanların (Serdar Tatlı) 'Adam değil' deme şansları var mı? Düzgün bir arkadaştır. Kimseyi de tanımam. Hayatımda 1 kere konuştuğum kimse yok komitede.

Rıdvan Dilmen açtı ağzını yumdu gözünü! - Sayfa 2

Ne oldu ağabey! Hani lig dizayn ediliyordu. Zekeriya Alp hiç demediniz. Yusuf Hoca, Sabri Çelik geldi. Dizayn nasıl olur anlatacağım. Beni rahat bırakın dedim. Ben bir sürü rahatsızlık yaşadım, benimle uğraşmayın dedim. Türkiye'de 10 tane futbol adamı varsa, biri de benimdir. Benim fikrim alınabilir.  Oğuz Çetin'i TFF'ye ben almışım. Şenol Güneş, Fatih Terim, Tolunay Kafkas'ı kim aldı? Oğuz Çetin ve Rüştü Reçber de 100'den fazla milli olmuştur bu arada. Böylesine insanları halka karşı, tribünlere karşı manipüle ediyorlar.

Rıdvan Dilmen açtı ağzını yumdu gözünü! - Sayfa 3

Türkiye'de bu, bugünlük konu değil. Kendi arı kovanlarına biri çomak sokmuş gibi düşündüler. Hafife alınacak bir konu değil bu. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kesinlikle ve kesinlikle 'Temiz Eller' gibi operasyon yapması lazım. İstanbul Başsavcılığı ve Adalet Bakanlığı'nın hepimizi, federasyonu, hakemler, temsilciler, gazetecilerin GBT'den geçirilmesi lazım. Maliye'nin ben de dahil bütün bu gazetecilerin girilmesi lazım. Nasıl vatandaşlardan vergi alınıyorsa, alınması lazım.

Rıdvan Dilmen açtı ağzını yumdu gözünü! - Sayfa 4

Bu yapılanma nasıl oldu. Bu arkadaşların benim için yaptığı kampanyaların tweetlerini bir koyalım. (İbrahim Seten'in tweeti üzerine) Ben 6 senedir Fenerbahçeliyim, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu konuşmadım. 'Sonra ağlamasın kimse' falan. Selçuk Dereli de var da, o siyaset yapıyor. (İbrahim Seten'in bir diğer tweeti) Ali Koç artı bir kısım siyaset desteğiyle Ferit Bey'i başkan yaptırmak istiyormuş.