TRABZONSPOR

Ahmet Ağaoğlu Alexander Sörloth transferini anlattı

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, Leipzig'e resmen transfer olan Alexander Sörloth ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ahmet Ağaoğlu tüm transfer sürecini ve yeni transferler ile ilgili de konuştu.

Ahmet Ağaoğlu Alexander Sörloth transferini anlattı

Bordo mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, Alexander Sörloth transferi ile ilgili tüm detayları anlattı. TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Ahmet Ağaoğlu yeni transferler hakkında da açıklama yaptı.

Ahmet Ağaoğlu, Leipzig'e transfer olan Sörloth ile ilgili "Ciddi şekilde Tottenham, Lyon ve Leipzig ilgilendi. Oyuncu baştan beri Bundesliga'da oynamak istediğini, Leipzig'in kendisi için doğru bir platform olacağı konusunda ısrarcıydı. Sörloth iyi bir karakter ve iyi bir futbolcu. İşinden başka bir şey düşünmeyen ve büyük hedefleri olan bir futbolcu. İnşallah Leipzig'de başarılı olur ve daha büyük kulüplere gider. Oyuncunun Trabzon'a gelmemesi ve sözleşme imzalamaması için çaba sarf edenler de vardı" dedi.

Yeni transferler hakkında da açıklama yapan Ağaoğlu "Trabzonspor bir futbolcuya harcama limiti ve Finansal Fair Play kuralları gereği 2,5 milyon euro net maaş veremez. Sözleşme aşamasına geldiğimiz 2-3 futbolcu var. Transfer edeceğimiz oyuncular ya satın alma opsiyonlu kiralık ya da çok düşük bonservis bedelli olacak. Göreve geldiğimizden bu yana takımın borcunu ciddi oranda azalttık, bunu yaparken de zirve yarışından kopmadık" şeklinde konuştu.

Yorumlar