Eylül 2020 Haberleri

Michael Seri Galatasaray için Fulham'a rest çekti

Michael Seri Galatasaray için Fulham'a rest çekti Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Michael Seri ile ilgili sarı kırmızılı yönetim harekete geçti. Fenerbahçe derbisindeki performansından sonra Fatih Terim. Fulham'dan oyuncunun transferi için yönetime istekte bulundu.

Sergen Yalçın iki ismin biletini kesti

Sergen Yalçın iki ismin biletini kesti Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın takım içerisindeki 4 oyuncunun biletini kesti. Geçtiğimiz perşembe günü Rio Ave maçında kötü performansı nedeniyle Jeremain Lens ve Umut Nayır'ı takımda görmek istemediğini belirtti.

Semih Kaya Yeni Malatyaspor'a transfer oldu

Semih Kaya Süper Lig ekibine transfer oldu Galatasaray alt yapısından yetişip Sparta Prag'a transfer olan Semih Kaya, Süper Lig'e geri döndü. Semih Kaya Yeni Malatyaspor'a transfer oldu.

Trabzonspor Uğurcan Çakır ile ilgili kararını verdi

Uğurcan Çakır için karar verildi Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır ile ilgili bordo mavili yönetim kararını verdi. Trabzonspor yönetimi Uğurcan Çakır için en az 18 milyon Euro teklif belirledi.

Kovac'tan Onyekuru için flaş açıklama!

Henry Onyekuru için flaş açıklama! Galatasaray'da geçtiğimiz dönem kiralık olarak forma giyen Henry Onyekuru ile ilgili Monaco teknik direktörü Kovac flaş açıklamalarda bulundu.

Erol Bulut ile Phillip Cocu arasında Serdar Dursun savaşı

Erol Bulut istedi Cocu kaptı Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut gurbetçi golcü oyuncumuz Serdar Dursun'u sarı lacivertli takımda görmek istedi. Ancak Phillip Cocu engeli çıktı.

Ahmet Ağaoğlu'ndan şampiyonluk açıklaması

Ahmet Ağaoğlu'ndan şampiyonluk açıklaması Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu kulübü ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ahmet Ağaoğlu şampiyonluk hedeflerini ve transfer konularına değindi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER