TRABZONSPOR

Trabzonspor Uğurcan Çakır ile ilgili kararını verdi

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır ile ilgili bordo mavili yönetim kararını verdi. Trabzonspor yönetimi Uğurcan Çakır için en az 18 milyon Euro teklif belirledi.

Trabzonspor Uğurcan Çakır ile ilgili kararını verdi

Süper Lig'in üçüncü haftasında Malatyaspor mağlup ederek ligde başarısızlık bulutlarını dağıtan Trabzonspor, 24 yaşındaki kaleci Uğurcan Çakır'ın transferi ile ilgili net bir karar aldı. 

Bordo mavili kulüp, 24 yaşındaki file bekçisi için Avrupa'dan gelen tekliflere temkinli yaklaşımda bulunmak istiyor. İngiltere'den Sheffield United ve Fransa'dan Rennes kulüpleri Uğurcan Çakır için Trabzonspor ile temasa geçmişti.

Trabzonspor her iki kulübe de Uğurcan Çakır için "en az 18 milyon Euro" dedi. Fransa'dan Rennes kulübü başarılı file bekçisi için 15 milyon Euroya kadar çıktı. Ancak bordo mavililer 18 milyon Euro ücretinde oldukça kararlı.

Uğurcan Çakır'ın hak ettiği yerde olması için 18 milyon Euronun altındaki tekliflere olumlu cevap vermesi şuan için imkansız görünüyor.

Ligde geçtiğimiz sezon Yusuf Yazıcı'yı da Lille'e 17.5 milyon Euroya transfer eden Trabzonspor, Yusuf Yazıcı için de en iyisinin olmasını istiyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER