FUTBOL

Erol Bulut ile Phillip Cocu arasında Serdar Dursun savaşı

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut gurbetçi golcü oyuncumuz Serdar Dursun'u sarı lacivertli takımda görmek istedi. Ancak Phillip Cocu engeli çıktı.

Erol Bulut ile Phillip Cocu arasında Serdar Dursun savaşı

Sarı lacivertlilerin teknik direktörü Erol Bulut, Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi'nin alternatifini arıyor. Tecrübeli teknik adamın gündeminde Serdar Dursun var.

Aston Villa'dan Mbwana Samatta'yı kadrosuna dahil eden Fenerbahçe, gurbetçi oyuncumuz Serdar Dursun için harekete geçti. Ancak Serdar Dursun için harekete geçen tek takım Fenerbahçe değil. Phillip Cocu'nun da Serdar Dursun için görüşmelere geçtiği öğrenildi.

Transferi hakkında Radyospor'a açıklamalarda bulunan Serdar Dursun "Adım transferde Beşiktaş ve Trabzonspor ile anıldı. Bu takımlarla menajerim görüştü. Daha sıkı görüşme Fenerbahçe ile oldu. Erol Bulut ile görüştük. Erol Bulut beni 2. forvet olarak düşündü. Tabii ki bonservisim ve çeşitli nedenlerden dolayı temaslar son birkaç haftada kesildi. Ama Fenerbahçe'ye transferim gayet ciddi bir durumdaydı" şeklinde konuştu.

İngiltere Championship ekiplerinden Derby County de Serdar Dursun için harekete geçti. Derby County teknik direktörü Phillip Cocu, Serdar Dursun'u mutlaka takımda görmek istediğini belirtti. İngiliz kulübü, 28 yaşındaki oyuncu için Darmstadt'a 1 milyon Euro'luk teklifte bulunduğu öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER