Ağustos 2020 Haberleri

Şampiyonlar Ligi kupası 6. kez Bayern Münih'in

Şampiyonlar Ligi kupası 6. kez Bayern Münih'in UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde PSG'yi 1-0 mağlup eden Bayern Münih, şampiyon oldu.

Yıldız oyuncunun transferi için Emre Belözoğlu Ali Koç'u ikna etti

Yıldız oyuncunun transferi için Emre Belözoğlu Ali Koç'u ikna etti Transferin hızlı takımı Fenerbahçe'nin Jose Sosa transferinde Emre Belözoğlu'nun Başkan Ali Koç'un üzerinde etkili olduğu ortaya çıktı.

Erol Bulut'tan Fenerbahçe yönetimine ilk rapor! 3 futbolcuyu istemiyor

Erol Bulut'tan Fenerbahçe yönetimine ilk rapor! 3 futbolcuyu istemiyor Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Samandıra Tesisleri'nde 10 gün boyunca futbolcuları analiz eden teknik direktör Erol Bulut, 3 ismin gönderilmesi gerektiğini yönetime bildirdi.

Şenol Güneş'ten çok konuşulacak sözler! 'Trabzonspor'a haksızlık yapıldı'

Şenol Güneş'ten çok konuşulacak sözler! 'Trabzonspor'a haksızlık yapıldı' A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Anadolu Ajansı'na gündeme ve merak edilenlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Zekeriya Alp'in istifasının ardından yeni MHK Başkanı kim olacak?

Zekeriya Alp'in istifasının ardından yeni MHK Başkanı kim olacak? Bugün resmi internet sitesinden bir açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'in üyelerle birlikte istifa ettiğini duyurmuştu.

UEFA kulüpler sıralaması yayınlandı! İlk 30'da tek Türk takımı var

UEFA kulüpler sıralaması yayınlandı! İlk 30'da tek Türk takımı var UEFA tarafından Avrupa kulüplerinin kulüpler sıralamasında yeni güncelleme yayınlandı.

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye futbolcu göçü! Bu kez de...

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye futbolcu göçü! Bu kez de... Transferde durmak bilmeyen Fenerbahçe, Trabzonspor'da sözleşmeleri biten Jose Sosa ile Filip Novak ile anlaşmaya vardı. Novak'a resmi imzayı attıran, Sosa'yı ise İstanbul'a getiren sarı lacivertliler, geçen sezonu Karadeniz temsilcisinde tamamlayan bir diğer yıldız Anthony Nwakaeme'yi de gündemine aldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER