Ağustos 2020 Haberleri

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi PAOK oldu

Beşiktaş'ın rakibi belli oldu Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek takımlardan Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi belli oldu. Siyah-beyazlılar, Yunanistan ekibi PAOK ile eşleşti. Karşılaşmanın ev sahibi PAOK olurken tek maçlı eleme sistemiyle düzenlenecek eşleşme Selanik'te oynanacak.

Diagne Galatasaray taraftarına kendini affettirmek istiyor

Diagne Galatasaray taraftarına kendini affettirmek istiyor Galatasaray'da performansı bir türlü beklenen seviyeye gelmeyen Mbaye Diagne yeni sezon öncesi için umutlu konuştu. Süper Lig'de yeniden kendini ispatlamak isteyen yıldız forvet, çalışmaları iple çekiyor.

Beşiktaş'ta bir isim daha maaşında indirime gitti

Beşiktaş'ta bir isim daha maaşında indirime gitti Maddi anlamda zorluklar yaşayan Beşiktaş'ta takımın yerli oyuncuları maaşlarında indirime giderek kulübün zor günlerinde fedakarlıklarını gösteriyor.

Trabzonspor'dan 2 transfer duyurusu

Trabzonspor'dan 2 transfer duyurusu Trabzonspor Kulübü, Rosenborg forması giyen Anders Trondsen ve Real Valladolid'de oynayan Stiven Ricardo Plaza Castillo'nun transferleri konusunda görüşmelere başlandığını açıkladı.

Galatasaray'da kritik Falcao kararı!

Galatasaray'da kritik Falcao kararı! Galatasaray Yönetimi, Radamel Falcao'dan büyük tartışmalara konu olan yıllık ücretinde indirim yapmasını isteyecek. Cim-Bom, pandemi nedeniyle verilen arada yüzde 15'lik indirimi kabul eden Kolombiyalı forvete kalan iki yıldaki ücreti için de benzer bir teklif yapacak.

Başakşehir Hasan Ali Kaldırım ile anlaştı

Başakşehir Fenerbahçeli yıldızı kaptı Medipol Başakşehir, Fenerbahçe'den ayrılan ve bonservisi elinde bulunan sol bek Hasan Ali Kaldırım ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

İspanyol ve İtalyan basını Cüneyt Çakır'ı konuşuyor

İspanyol ve İtalyan basını Cüneyt Çakır'ı konuşuyor Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona, Napoli'yi 3-1 mağlup edip çeyrek finale yükselirken maçın hakemi Cüneyt Çakır, hem İspanyol hem de İtalyan basını tarafından eleştirildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER