Ağustos 2020 Haberleri

Fenerbahçe'den Kasımpaşa'ya teşekkür

Fenerbahçe'den Kasımpaşa'ya teşekkür  Fenerbahçe, hem Mame Thiam transferi hem de finansal yönden zor dönemden geçen Türk futbolunun birlik ve beraberliği açısından örnek bir duruş...

Selçuk İnan'dan Fatih Terim ile ilgili övgü dolu sözler

Selçuk İnan'dan Fatih Terim ile ilgili övgü dolu sözler Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılarından biri olacak olan Selçuk İnan, tecrübeli teknik adam hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Jose Sosa için son teklifini yaptı

Trabzonspor Jose Sosa için son teklifini yaptı Arjantinli futbolcu Jose Sosa, sözleşme süresinin dolmasının ardından Trabzonspor ve Fenerbahçe ile görüşmelerini sürdürüyor. Bordo-mavililer, Sosa'ya 2 milyon euroluk yeni bir teklif yaptı.

Galatasaray Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açtı

Galatasaray Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açtı Yeni sezon hazırlıklarına başlayan ve geniş kadrosuyla yola devam etmek isteyen Galatasaray'dan bir transfer hamlesi geldi. Fenerbahçe ile sözleşmesi biten ve şu anda bonservisi elinde bulunan milli futbolcu, sarı-kırmızılıların gündemine girdi.

Milan'dan Hakan Çalhanoğlu kararı

Milan'dan Hakan Çalhanoğlu kararı İtalyan devi Milan, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile sözleşme yenilemeye hazırlanıyor.

Trabzonspor'dan Sörloth açıklaması! 'Teklifi reddetmek çılgınlık olur'

Trabzonspor'dan Sörloth açıklaması! 'Teklifi reddetmek çılgınlık olur' Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, takımdan ayrılacağı gündeme gelen Norveçli golcü Alexander Sörloth ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Lemina yeniden gündemde!

Galatasaray'da Lemina yeniden gündemde! Galatasaray'da transferde hareketli dakikalar yaşanırken sarı kırmızılılar kiralık sözleşmesi biten Mario Lemina'yı bir kez daha gündemine aldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER