Ağustos 2020 Haberleri

Erol Bulut'un ilk antremanındaki sözleri ortaya çıktı

Erol Bulut'un ilk antremanındaki sözleri ortaya çıktı Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde başladı. Teknik direktör Erol Bulut yönetimindeki idmanda yeni transferlerden Filip Novak, ülkesindeki karantina şartlarından dolayı antrenmanda yer almazken, Gökhan Gönül, Mert Hakan, Barış Sungur ve Caner Erkin ise çalışmaya katıldı.

Beşiktaş'ta sürpriz gelişme! Necip Uysal sözleşme yeniledi

Beşiktaş'ta sürpriz gelişme! Necip Uysal sözleşme yeniledi Beşiktaş, Necip Uysal yeni 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Yıllık ücretinde indirime giden 29 yaşındaki futbolcu, 3 yıl daha siyah beyazlı formayı giyecek.

Hasan Ali Kaldırım Fenerbahçe'ye veda etti

Hasan Ali Kaldırım Fenerbahçe'ye veda etti Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe’ye veda ettiğini açıkladı. Fenerbahçe Kulübü de 8 yıl boyunca formasını giyen Hasan Ali'ye hizmetleri için teşekkür etti.

Trabzonspor 6 isimle imza aşamasına geldi!

Trabzonspor 6 isimle imza aşamasına geldi! Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Trabzonspor, kadrosunu güçlendiriyor. Başta sol bek mevki olmak üzere stoper ve orta saha transferleri için çalışmalarını sürdüren bordo mavililer, 6 oyuncuyla imza aşamasına geldi. Karadeniz ekibinin kadrosundaki önemli isimlere ise henüz resmi bir teklifin gelmediği öğrenildi.

Transferleri telefonla bitiriyor! 'Alo! ben Emre ağabeyin'

Transferleri telefonla bitiriyor! 'Alo! ben Emre ağabeyin' Mert Hakan, Gökhan Gönül, Filip Novak ve Caner Erkin’i telefonda ikna eden Emre Belözoğlu, şimdi ise Göztepe forması giyen Alpaslan Öztürk ve Genoa’dan Sinan Gümüş’ü gözüne kestirdi

Antalyaspor'da 3 futbolcuya veda

Antalyaspor'da 3 futbolcuya veda Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Salih Dursun, N'Dinga ve Chico ile yollarını ayırdığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Başkan Ali Koç ve Gökhan Gönül arasındaki diyalog ortaya çıktı

Ali Koç ve Gökhan Gönül arasındaki diyalog ortaya çıktı Ali Koç, Fenerbahçe’deki başkan adaylığı döneminde Gökhan Gönül’ün arkasında durdu, milli futbolcu da kendisine yapılan bu hareketi unutmadı ve karşılığını sarı-lacivertlilere imza atarak verdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER