Ağustos 2020 Haberleri

Tudor 22 yıl sonra Juventus'a geri dönüyor

Tudor 22 yıl sonra Juventus'a geri dönüyor Şampiyonlar Ligi'nde Lyon'a elenerek sezonu sona eren ve efsane isim Andrea Pirlo'yu Maurizio Sarri yerine takımın başına getiren Juventus'ta teknik ekibin diğer parçaları da netleşiyor.

Ali Koç'un Mame Thiam ile yaptığı görüşmenin fotoğrafları ortaya çıktı

Ali Koç'un yaptığı o görüşmenin fotoğrafları ortaya çıktı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kasımpaşa'dan forvet hedefi Mame Thiam ile görüştü ve görüşmenin fotoğrafları ortaya çıktı. Sarı-lacivertliler, Senegalli forvetle anlaşma sağlarken resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor. Thiam, Fenerbahçe'den yıllık 1.5 milyon euro kazanacak.

Ali Koç Nihat Özdemir'e patladı! 'Ben aptal mıyım?'

Ali Koç Nihat Özdemir'e patladı! 'Ben aptal mıyım?' Futbol kulüplerindeki yapılandırma gelişmesi tartışma konusu olmaya devam ediyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Başkanı Nihat Özdemir'insözlerine sert tepki gösterdi.

Galatasaraylı isim Beşiktaş'a önerildi

Galatasaraylı isim Beşiktaş'a önerildi Galatasaray'la kiralık sözleşmesi sona eren ve Alman ekibi Werder Bremen'le anlaştığı iddia edilen Lemina, menajeri tarafından Beşiktaş'a önerildi. Siyah-Beyazlı yönetim bu teklifi kendi arasında değerlendirecek.

İstenmeyen adam Emre Mor hakkında karar verildi

İstenmeyen adam Emre Mor hakkında karar verildi Milli futbolcu Emre Mor, Celta Vigo'da devam eden sözleşmesine rağmen, İspanyol kulübünün yeni sezon hazırlıklarına davet edilmedi. Takımın sportif direktörü Felipe Minambres'in sezonu kiralık olarak Olympiacos'ta geçiren 23 yaşındaki kanat oyuncusuna kulüp aradığı öğrenildi.

Samandıra'da Erol Bulut kanunları

Samandıra'da Erol Bulut kanunları Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Erol Bulut, futbolcuların disiplinini sağlamaları için belli başlı kurallar getirdi.

Fenerbahçe'de Harun Tekin'e yol gözüktü! Yabancı kaleci geliyor

Fenerbahçe'de Harun Tekin'e yol gözüktü! Yabancı kaleci geliyor Yaz transfer döneminin hızlı takımı Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde Mert Hakan, Novak, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'i kadrosuna katmıştı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER