FENERBAHÇE

Ali Koç'un Mame Thiam ile yaptığı görüşmenin fotoğrafları ortaya çıktı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kasımpaşa'dan forvet hedefi Mame Thiam ile görüştü ve görüşmenin fotoğrafları ortaya çıktı. Sarı-lacivertliler, Senegalli forvetle anlaşma sağlarken resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor. Thiam, Fenerbahçe'den yıllık 1.5 milyon euro kazanacak.

Ali Koç'un Mame Thiam ile yaptığı görüşmenin fotoğrafları ortaya çıktı

Transfer çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Fenerbahçe'de forvet bölgesine yapılacak hamle için girişimler sürüyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kasımpaşa forması giyen Mame Thiam ile Beşiktaş'ta bir otelde bir araya geldi ve ilk görüşmeyi yaptı.

Görüşmede menajer Ahmet Bulut ve yönetici Selahattin Baki de yer aldı.

OYUNCU + PARA TEKLİFİ

27 yaşındaki deneyimli golcüyle yıllık 1.5 milyon Euro karşılığında anlaşıldığı öğrenildi. Fenerbahçe, Thiam için Kasımpaşa ile de masaya oturacak. Kanarya, Thiam'ın transferi karşılığında mavi- beyazlılara kaleci Harun Tekin artı bir miktar bonservis bedeli önerecek.

PANDEMİDEN SONRA PATLAMA YAPTI

Özellikle pandemiden sonraki dönemde gösterdiği performansla Süper Lig'in öne çıkanları arasına giren Senegalli yıldız oyuncu, forvetin yanı sıra kanatlarda da görev yapıyor.

Pandemiden arasının ardından çıktığı 8 maçta 5 gol ve 3 asistle yıldızlaşan Thiam, Kasımpaşa'da ise toplam 28 maçta 12 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER