Ağustos 2020 Haberleri

Vedat Muriç'i almadan gitmeye niyetleri yok! Teklif...

Vedat Muriç'i almadan gitmeye niyetleri yok! Teklif... UEFA FFP kriterleri ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) harcama limiti yüzünden oyuncu satmak zorunda olan sarı-lacivertlilerde, yeni bir gelişme yaşanıyor.

Roberto Carlos'un paylaşımı Fenerbahçelileri heyecanlandırdı

Roberto Carlos'un paylaşımı Fenerbahçelileri heyecanlandırdı Fenerbahçe'nin eski futbolcusu olan ve Türkiye'de teknik direktörlük görevi de yapan Roberto Carlos sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile olay oldu.

Emre Belözoğlu'nun transfer listesinde Sinan Gümüş var

Emre Belözoğlu Galatasaraylı isim için harekete geçti Fenerbahçe yeni sezon transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürecek. Yeni sezon için transferde hızlı bir giriş yapan sarı lacivertliler, 3 flaş ismi daha renklerine bağlayacak. Golcü transferinde Vedat Muriqi'e endeksli gözüken Fenerbahçe, bu oyuncunun satılması durumunda daha etkili bir santrforu devreye sokacak.

Fenerbahçe istedi Galatasaray ve Trabzonspor reddetti

Fenerbahçe istedi Galatasaray ve Trabzonspor reddetti TFF ve Kulüpler Birliği Vakfı adına sekiz başkan, harcama limiti üzerine bir toplantı yaptı. Fenerbahçe, ana para ödemesinin harcama limitlerinden kaldırılmasını istedi ancak Galatasaray ve Trabzonspor bu talebi kabul etmedi.

Emre Belözoğlu istedi Erol Bulut veto etti

Emre Belözoğlu istedi Erol Bulut veto etti Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürerken daha önce anlaşılan bir isme teknik ekipten veto geldi. Teknik direktör Erol Bulut'un sportif direktörlük görevini yürüten Emre Belözoğlu'nun önerdiği Brahim Darri ismini veto ettiği öğrenildi.

Mario Balotelli Beşiktaş taraftarını mest etti

Mario Balotelli Beşiktaş taraftarını mest etti Sergen Yalçın yönetiminde pandemi arası sonrası Süper Lig'e damga vuran, yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Liverpool ve Barcelona'nın Çağlar Söyüncü savaşı!

Liverpool ve Barcelona'nın Çağlar Söyüncü savaşı! Avrupa devleri Liverpool ve Barcelona, Çağlar Söyüncü'yü almak için büyük bir mücadelenin içine girdi. Katalan ekibi, Leicester'a 36 milyon euro ve sonraki satışından yüzde 10 pay teklifinde bulundu. Bir diğer dev Liverpool ise Çağlar için 40 milyon euro gözden çıkardı. Kulüpler arasındaki pazarlık sürüyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER