Ağustos 2020 Haberleri

Fenerbahçe'yi rahatlatan transfer! Vedat Muriqi...

Fenerbahçe'yi rahatlatan transfer! Vedat Muriqi... Harcama limitini ayarlamaya çalışan Fenerbahçe'de Vedat Muriqi için Lazio ile olan görüşmeler sonuca vardı. Sarı lacivertliler, Muriqi'i 18 milyon euro bonservis bedeliyle İtalyan devine satarken 26 yaşındaki oyuncunun 5 yıllık sözleşmeye imza attığı öğrenildi.

Sergen Yalçın'dan yıldız futbolcuya çağrı! 'Bana lazımsın'

Sergen Yalçın'dan yıldız futbolcuya çağrı! 'Bana lazımsın' PAOK maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktörü Sergen Yalçın, tatilde olan yıldız golcü Papiss Cisse'yi arayıp transfer sürecini hızlandırması konusunda fedakarlık yapmasını istediği öğrenildi.

Fenerbahçe Jose Sosa ile anlaştı

Fenerbahçe Jose Sosa ile anlaştı Transfer döneminin hızlı takımı Fenerbahçe; Mert Hakan, Novak, Gökhan, Caner, Barış Sungur ve Thiam'ın ardından bir ismi daha kadrosuna kattı.

Mame Thiam ilk kez konuştu!

Mame Thiam ilk kez konuştu! "Fenerbahçe'deki hedefim..." Fenerbahçe'nin, 3 yıllığına renklerine bağladığı Senegalli forvet Mame Thiam, kulüp televizyonuna konuştu. Duygularını paylaşan Thiam, sarı lacivertli formayla maksimum performansını sergilemeyi hedeflediğini belirtti.

Mame Thiam ilk antrenmanına çıktı

Mame Thiam ilk antrenmanına çıktı Fenerbahçe’nin yeni golcüsü Mama Thiam, sarı-lacivertliler ile ilk antrenmana çıktı.

Ahmet Nur Çebi'den Mustafa Cengiz'e Bernard Mensah yanıtı!

Ahmet Nur Çebi'den Mustafa Cengiz'e Bernard Mensah yanıtı! Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni sezon forma lansmanında açıklamalarda bulundu. Çebi, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in Bernard Mensah transferiyle ilgili söylemlerine cevap verdi.

Mensah'ın 19.05'te açıklanmasına Mustafa Cengiz'den cevap!

Mensah'ın 19.05'te açıklanmasına Mustafa Cengiz'den cevap! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray HDI Sigorta Bayan Voleybol Takımı'nın yeni transferleri için düzenlenen imza töreninde konuştu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER