Ağustos 2020 Haberleri

İki Avrupa kulübü turnuvalardan elendi

İki Avrupa kulübü turnuvalardan elendi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Slovakya temsilcisi Slovan Bratislava ile UEFA Avrupa Ligi'nde boy gösteren Kosova ekibi Priştine, koronavirüs nedeniyle organizasyondan elendi.

Başakşehir duyurdu! Yıldız futbolcu ile yollar ayrıldı

Başakşehir duyurdu! Yıldız futbolcu ile yollar ayrıldı Başakşehir, Fransız sol bek Gael Clichy ile yollarını ayırdığını açıkladı. 2017 yılından beri turuncu lacivertli kulüpte forma giyen Clichy, geçtiğimiz sezon lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Jose Sosa'nın eşi koronavirüse yakalandı

Jose Sosa'nın eşi koronavirüse yakalandı Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile sözleşme imzalayan Jose Sosa'nın eşi Carolina Alurralde, koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. Bu gelişmenin ardından sarı lacivertlilerde virüse yakalanan ismin Jose Sosa olduğu düşünülüyor.

Galatasaray'da Jimmy Durmaz'a Denizlispor talip oldu

Fatih Terim'in istemediği futbolcuya talip çıktı Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Türk asıllı İsveçli futbolcu Jimmy Durmaz, Süper Lig ekiplerinden Denizlispor'un radarına girdi.

Mame Thiam'dan Fenerbahçe sözleri

Mame Thiam'dan Fenerbahçe sözleri Fenerbahçe'nin yeni transferi Mame Thiam, sarı-lacivertli camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu ve performansının tamamını ortaya koyacağını söyledi.

Fenerbahçe'de bir futbolcunun Kovid-19 testi pozitif çıktı

Fenerbahçe'de bir futbolcunun Kovid-19 testi pozitif çıktı Fenerbahçe Kulübü, bir futbolcusunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın başında ilk Avrupa maçına çıkacak

Sergen Yalçın ilk Avrupa maçına çıkacak Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde yarın PAOK ile yapacağı karşılaşmada Sergen Yalçın, teknik direktörlük kariyerinde siyah-beyazlı takımla ilk Avrupa kupası mücadelesinde sahada yer alacak.

TREND HABERLER
TREND HABERLER