Ağustos 2020 Haberleri

Fatih Terim'in yeni sezon planı! 4 futbolcu ile yollar ayrılıyor

Fatih Terim'in yeni sezon planı! 4 futbolcu ile yollar ayrılıyor Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in teklif gelmesi halinde Belhanda, Ryan Babel, Martin Linnes ve Emre Taşdemir'in satışına onay verdiği öğrenildi.

Sergen Yalçın PAOK yenilgisinden sonra hakemleri eleştirdi

Sergen Yalçın PAOK yenilgisinden sonra hakemleri eleştirdi Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda PAOK ile kozlarını paylaştı. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın 3-1 mağlup olup Devler Ligi'ne veda ettikleri müsabakının ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Visca için tüm şartları zorluyor

Fenerbahçe Visca için tüm şartları zorluyor Edin Visca'yı kadrosuna katmayı planlayan Fenerbahçe'nin, Başakşehir'e Deniz Türüç ve Serdar Aziz'i ile bir miktar para önerdiği ileri sürüldü.

Mert Hakan Yandaş'tan iddialı sözler!

Mert Hakan Yandaş'tan iddialı sözler! Fenerbahçe’nin yeni transferi Mert Hakan Yandaş, taraftara son damlasına kadar mücadele edeceğinin sözünü vererek, tek hedefinin Fenerbahçe’yle şampiyonluk yaşamak olduğunu da söyledi.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne veda etti

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne veda etti UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'nda Beşiktaş, deplasmanda PAOK'a 3-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Ahmet Nur Çebi Ali Koç'tan o ismi istedi

Ahmet Nur Çebi Ali Koç'tan o ismi istedi Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin teknik direktör Sergen Yalçın'dan gelen talep sonrasında Ali Koç'la görüşerek Ozan Tufan'ı resmen istediği öğrenildi.

Sörloth Avrupa devlerini peşinden koşturmaya devam ediyor

Sörloth Avrupa devlerini peşinden koşturmaya devam ediyor Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon attığı 24 golle krallık tacını takan Norveçli futbolcu Alexander Sörloth, menajerine bordo mavili kulüpte kalmak istediğini iletti. Golcü futbolcunun adı, transfer döneminde Avrupa devleri Real Madrid ve Atletico Madrid ile anılmıştı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER