Mayıs 2020 Haberleri

Fenerbahçe Dorukhan Toköz için düğmeye bastı

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer çalımı! Fenerbahçe ses getirecek bir transfere hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler'in gündemine, yıllık 350 bin Euro kazandığı Beşiktaş'ta söz verilen zammı alamayan Dorukhan Toköz'ün geldiği öğrenildi.

Nagatomo Beşiktaş'ın radarına girdi

Nagatomo Beşiktaş'ın radarına girdi Beşiktaş Yönetimi, yeni sezon için ihtiyaç duyulan bölgelere transfer için arayışlarını sürdürürken menajerler siyah beyazlılara birçok isim öneriyor.

TFF yeni yabancı kuralını açıkladı! 32 yaş üstü transfer yasaklanıyor

TFF yeni yabancı kuralını açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) geçtiğimiz gün yaptığı toplantı neticesinde yeni yabancı kuralını açıkladı. TFF'nin yaptığı açıklamaya göre 32 yaş üstü transfer yasaklanıyor.

Avrupa Kulüpler Birliği'nden 'Devler Ligi'ni İstanbul'a alın' başvurusu

Avrupa Kulüpler Birliği'nden skandal başvuru! İstanbul'da oynanacak olan Devler Ligi finali ile ilgili Avrupa Kulüpler Birliği skandal başvuruda bulundu. Avrupa Kulüpler Birliği yaptığı başvuruda Şampiyonlar Ligi finalinin Türkiye'den alınıp, Almanya'ya verilmesini istedi.

Roberto Carlos Fenerbahçe'ye mi geliyor?

Roberto Carlos adım adım Fenerbahçe'ye! Fenerbahçe, Ersun Yanal'ın ayrılmasının ardından boşalan teknik direktörlük koltuğu için çalışmalara devam ediyor. Fenerbahçe'nin gündeminde bu kez de Roberto Carlos var.

Beşiktaş'ın kararına Sergen Yalçın isyan etti

Beşiktaş'ın kararına Sergen Yalçın isyan etti Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, siyah beyazlı yönetimin 35 milyon euroluk bütçeyi yarı yarıya indirme kararına isyan etti. Sergen Yalçın "Anadolu takımlarının bütçesi bile 18 milyon euro... Eğer başarı istiyorsak ona göre takım kurmalıyız" dedi.

TFF’nin kararına Rıza Çalımbay’dan tepki

TFF’nin kararına Rıza Çalımbay’dan tepki TFF’nin 12 Haziran’da Süper Lig’i başlatma kararına Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay "İptal ettiğimizde 1-2 vaka vardı, şimdi daha çok vaka var. Tatsız tuzsuz bir lig geçecek gibi geliyor bana, inşallah hayırlısı olur" sözleriyle tepki gösterdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER