Ağustos 2019 Haberleri

Ankaragücü İstanbul'dan 3 puanla döndü

Ankaragücü İstanbul'dan 3 puanla döndü Süper Lig'in 3. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 1-0 yenen MKE Ankaragücü, bu sezonki ilk galibiyetini aldı.

Kayserispor Galatasaray maçının golleri ve geniş özeti

Aslan Kayseri'de son dakikada güldü Galatasaray, Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda İstikbal Mobilya Kayserispor'u 90+9'da Adem Büyük'ün attığı golle 3-2 mağlup ederek bu sezonki ilk galibiyetini aldı. Mücadelede Kayserispor'dan 3, Galatasaray'dan 1 isim kırmızı kart gördü.

Rıdvan Dilmen'den Fatih Terim'e eleştiri yağmuru!

Rıdvan Dilmen'den Fatih Terim'e eleştiri yağmuru! Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Kayserispor-Galatasaray maçının ilk 45 dakikasını NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Şenol Güneş A Milli Takım kadrosunu belirledi

Şenol Güneş A Milli Takım kadrosunu belirledi Andorra ve Moldova ile Eylül'ün ilk haftasında maçlar yapacak olan A Milli Takım'da aday kadro açıklandı.

Galatasaraylı Ryan Babel'e milli davet

Galatasaraylı Ryan Babel'e milli davet Galatasaraylı futbolcu Ryan Babel, Hollanda Milli Futbol Takımı aday kadrosuna çağrıldı.

Roma'dan flaş Kolarov açıklaması!

Roma'dan flaş Kolarov açıklaması! Roma Kulübünün Başkan Yardımcısı Mauro Baldissoni, Medipol Başakşehir eşleşmesi ve Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Kolarov hakkında konuştu

Mbaye Diagne'ye Anderlecht'ten teklif var

Mbaye Diagne'ye Anderlecht'ten teklif var Transfer sezonunun bitmesine kısa bir zaman kala Galatasaray'ın forveti Mbaye Diagne'ye teklif geldi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER