Ağustos 2019 Haberleri

Beşiktaş'ta Orkan Çınar’a şans doğdu

Beşiktaş'ta Orkan Çınar’a şans doğdu Beşiktaş'ta genç oyuncu Orkan Çınar'a yeniden forma şansı doğdu.

Fatih Terim'den Atalay Babacan sürprizi!

Fatih Terim'den Atalay Babacan sürprizi! Galatasaray'da Kayserispor maçında teknik direktör Fatih Terim'in Belhanda ve Seri'nin yokluğunda genç oyuncu Atalay Babacan'a 11'de şans vermesi bekleniyor.

Eski NBA yıldızını yakacak görüntüler ortaya çıktı!

Eski NBA yıldızını yakacak görüntüler ortaya çıktı! Eski NBA oyuncusu Mateen Cleaves, 2015'ten beri süren bir kadına tecavüz ettiğine yönelik davadan geçtiğimiz hafta beraat etti ama sonrasında ortaya çıkan video kayıtları Cleaves'in yeniden suçlu bulunmasına neden olabilir.

Şampiyonlar Ligi'ne kalan 3 takım belli oldu

Şampiyonlar Ligi'ne kalan 3 takım belli oldu UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda üç rövanş mücadelesi yapıldı.

Luiz Gustavo'da kritik gün! Sahaya çıkarsa...

Luiz Gustavo'da kritik gün! Sahaya çıkarsa... Sarı-Lacivertliler, Luiz Gustavo transferinde vites yükseltti. Marsilya ile yapılan pazarlıklarda sona gelinse de henüz anlaşma sağlanamadı.

Beşiktaş'ta Medel'in yerine o geliyor

Beşiktaş'ta Medel'in yerine o geliyor Gary Medel’i Bologna’ya satan Beşiktaş, bu oyuncudan boşalan ön libero bölgesine önemli bir ismi getiriyor.

Bir ayrılık daha! Sözleşmesi feshediliyor...

Bir ayrılık daha! Sözleşmesi feshediliyor... Fenerbahçe'de iç transferde de hareketlilik yaşanıyor. Luiz Gustavo'dan gelecek haberi bekleyen sarı lacivertlilerde Diego Reyes'in ardından bir isim daha yolcu...

TREND HABERLER
TREND HABERLER