Ağustos 2019 Haberleri

Seydou Doumbia Rizespor yolunda

Seydou Doumbia Rizespor yolunda Süper Lig’e ikide iki yaparak başlayan Çaykur Rizespor, forvete dünyaca ünlü bir yıldız kazandırmaya hazırlanıyor. Yeşil- mavililer, Girona ile sözleşmesini fesheden Seydou Doumbia’yla büyük ölçüde anlaştı. 31 yaşındaki golcünün imzası an meselesi.

Serena Williams ve Djokovic üçüncü tura yükseldi

Serena Williams ve Djokovic üçüncü tura yükseldi ABD Açık Tenis Turnuvası'nda tek kadınlarda Serena Williams, Elina Svitolina ve Ashleigh Barty, tek erkeklerde ise Novak Djokovic üçüncü tura yükseldi.

Kayserispor ile Galatasaray 47. randevuda

Kayserispor ile Galatasaray 47. randevuda Galatasaray, Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Kayserispor ile ligde 47. kez karşı karşıya gelecek. Fatih Terim’in öğrencilerinin rakiplerine karşı 29-3 üstünlüğü var.

Fenerbahçe Luiz Gustavo transferini bitirdi

Fenerbahçe Luiz Gustavo transferini bitirdi Fenerbahçe'nin Luiz Gustavo'nun transferini sonunda bitirdiği iddia edildi.

F.Bahçe'de 116 milyonluk büyük temizlik

F.Bahçe'de 116 milyonluk büyük temizlik Fenerbahçe,'de büyük değişim..Yeni sezona şampiyonluk parolası ile çıkan sarı lacivertliler sil baştan yenilendi.. Kiralıklarla birlikte toplam 18 oyuncu takımdan ayrıldı. İşte ayrıntılar..

Golü böyle kutladı! Sahaya inince şoke oldu

Golü böyle kutladı! Sahaya inince şoke oldu Bulgaristan 1. Ligi'nde oynanan Ludogorets-Slavia Sofia maçında eşine az rastlanan bir olay yaşandı. Ludogorets oyuncusu Wanderson, 79. dakikada attığı golü tribünde bulunan eşini öperek kutladı. Ancak pozisyon ofsayt olduğu için gol geçerli sayılmadı.

Fenerbahçe'de Ersun Yanal devrimi! Türkiye'de ilk kez yapıldı

Ersun Yanal devrimi! Türkiye'de ilk kez yapıldı Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sezonun ilk maçı olan Gazişehir Gaziantep maçında, antrenmanlarda kullandığı teknolojinin meyvesini almayı başardı. Sarı lacivertli ekip, iç saha maçlarını tepe kamerasıyla çeken ve canlı takip yaparak Türkiye'de bu sistemi kullanan ilk kulüp oldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER