Ağustos 2019 Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nin final logosu belli oldu!

Şampiyonlar Ligi'nin final logosu belli oldu! İstanbul'un ev sahipliğinde oynanacak 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin logosu belli oldu.

Beşiktaş'tan Mehmet Ekici açıklaması

Beşiktaş'tan Mehmet Ekici açıklaması Transfer döneminin son günlerine girilirken dün gece Mehmet Ekici'nin Beşiktaş ile görüştüğü iddia edilmişti. Siyah beyazlı yöneticiler konuyla ilgili açıklama geldi...

Fenerbahçe'den Mehmet Ekici'ye 'Kendine Kulüp Bul' talimatı

Mehmet Ekici'ye 'Kendine Kulüp Bul' talimatı Büyük bir değişim içinde olan Fenerbahçe'de Mehmet Ekici'yle de yollar ayrılıyor.

Göztepe’ye Aleksic’ten kötü haber

Göztepe’ye Aleksic’ten kötü haber Göztepe’nin prensip anlaşmasına vardığı Sırp on numara Danijel Aleksic’in, Avrupa kupalarında oynamak için Başakşehir’e gideceği öğrenildi.

Yeni Malatyaspor’da sponsorluk anlaşması

Yeni Malatyaspor’da sponsorluk anlaşması Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, kripto para alım satım platformu BtcTurk ile 1 yıllık isim ve göğüs sponsorluğu anlaşması imzaladı. Sarı-siyahlılar bu anlaşmayla yıllık 7 milyon 500 bin Euro gelir elde edecek.

Artistik Cimnastik Türkiye Şampiyonası sona erdi

Artistik Cimnastik Türkiye Şampiyonası sona erdi Mersin’de düzenlenen Kulüplerarası Artistik Cimnastik Yıldız, Genç ve Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Ufuk Buda Altınordu'da 

Ufuk Buda Altınordu'da  TFF 1. Lig'de ilk 2 maçta Hatayspor ve Fatih Karagümrük'e yenilerek sezona kötü başlayan Altınordu, aradığı sol beki Boluspor'dan buldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER