Ağustos 2019 Haberleri

Galatasaray o isim için Muslera'yı araya soktu

Galatasaray o isim için Muslera'yı araya soktu Galatasaray cephesinde Falcao'nun yanı sıra defans ve orta saha için transfer çalışmaları sürüyor. Bu bağlamda 32 yaşındaki Uruguaylı yıldız Jose Martin Caceres Silva yakın markaja alındı.

Fenerbahçelilerin kabusu Emenike geri döndü

Fenerbahçelilerin kabusu Emenike geri döndü TÜRKİYE'de Karabükspor ve Fenerbahçe formalarını terleten Emmanuel Emenike, yeni takımını Belçika'da buldu.

Beşiktaş yıldız ismi bitirmeye çok yakın

Beşiktaş yıldız ismi bitirmeye çok yakın Beşiktaş, Gary Medel'in takımdan ayrılmasının ardından 6 numara arayışlarını hızlandırdı. Siyah-beyazlılar, Lille kulübünden Thiago Maia'yı kiralama konusunda son aşamaya geldi.

AEK'da Trabzonspor maçı öncesi şok

AEK'da Trabzonspor maçı öncesi şok Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi AEK'da görevine son verilmesi beklenilen teknik direktör Miguel Cardoso, yerine son idmanda Nikos Kostenoglou takımın başında yer aldı.

Fikret Orman yeniden aday oldu

Fikret Orman yeniden aday oldu Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Fikret Orman, vakfın başkanlığına yeniden aday olacak.

Adil Rami resmen Fenerbahçe’de

Fenerbahçe transferi resmen açıkladı Fenerbahçe, Fransız savunma oyuncusu Adil Rami ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

UEFA Trabzonspor-AEK maçına özel güvenlik müdürü atadı

UEFA Trabzonspor-AEK maçına özel güvenlik müdürü atadı UEFA, Trabzonspor ile AEK arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçını riskli maçlar kategorisinde değerlendirerek özel güvenlik müdürü atadı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER