Ağustos 2019 Haberleri

Galatasaray'a Mbaye Diagne piyangosu

Galatasaray'a Mbaye Diagne piyangosu Galatasaray'da sürpriz transfer iddiası.. Rusya Ligi ekiplerinden Spartak Moskova, Mbaye Diagne'ye talip oldu.. Rus Kulübü ile Sarı-Kırmızılı takım arasında görüşmeler sürüyor.

Bomba iddia! Quaresma geri dönüyor!

Bomba iddia! Quaresma geri dönüyor! Ricardo Quaresma, Medipol Başakşehir’in yaptığı teklifi az buldu. Portekizli yıldız, eski kulübü Porto ile pazarlık masasına oturmak için ülkesine gitti.

Beşiktaş'tan Manuel Fernandes bombası!

Beşiktaş'tan Manuel Fernandes bombası! İlk olarak 2011 yılında Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Manuel Fernandes'in yeniden siyah beyazlı takıma dönmesi için harekete geçildiği öğrenildi.

Beşiktaş Vincent Aboubakar için harekete geçti

Beşiktaş Vincent Aboubakar için harekete geçti Burak Yılmaz'ın sakatlığının ardından santrfor arayışlarına geçen Beşiktaş'ın eski golcüsü Vincent Aboubakar'ı yeniden kadrosuna katabileceği konuşuluyordu. Portekiz basını, konuyla ilgili olarak Siyah Beyazlılar'ı heyecanlandıran bir habere yer verdi.

Arda Turan için görüşmeler başladı!

Arda Turan için görüşmeler başladı! Türkiye'nin son dönemde en çok konuştuğu transfer haberleri arasında Falcao, Luiz Gustavo ve diğer birkaç isim var... Bu kez ise Arda Turan transfer haberi gündeme geldi.

Kasımpaşa bombayı patlattı! Quaresma...

Kasımpaşa bombayı patlattı! Quaresma... Beşiktaş'ın kadroda düşünmediği ve kendisine kulüp bulmasına istediği Quaresma Türkiye'den ayrılmıyor. Kasımpaşa ve Başakşehir'in istediği konuşulan Portekizli yıldız Kasımpaşa ile anlaştı.

Nadal ikinci tura çıktı, Thiem ve Stephens'ten erken veda

Nadal ikinci tura çıktı, Thiem ve Stephens'ten erken veda ABD Açık Tenis Turnuvası'nda tek erkekler dünya 2 numarası Rafael Nadal üst tura kaldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER