Ağustos 2019 Haberleri

Çaykur Rizespor’dan forvete Sırp takviye

Çaykur Rizespor’dan forvete Sırp takviye Çaykur Rizespor, Sırp forvet Marko Scepovic'la anlaşma sağladı.

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici gerçeği ortaya çıktı

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici gerçeği ortaya çıktı Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde kendisine kulüp bulması söylenen Mehmet Ekici ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Obi Mikel Kasımpaşa'ya mı gidiyor?

Obi Mikel Kasımpaşa'ya mı gidiyor? Ünal Karaman'ın AEK karşısında 36 dakika sabredebildiği Obi Mikel için flaş bir iddia gündeme geldi. Nijeryalı futbolcunun takım aramaya başladığı ve Kasımpaşa ile temasa geçtiği iddia edildi.

Radamel Falcao imzayı atmak üzere!

Radamel Falcao imzayı atmak üzere! Galatasaray ile anlaşan Kolombiyalı yıldız Monaco'ya rest çekti. 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, İdari Menajer Şükrü Hanedar ve menajer Ahmet Bulut ile bir araya geldi ve Falcao ile son gelişmeleri masaya yatırdı.

Trabzonspor gruplara adını yazdırdı

Trabzonspor gruplara adını yazdırdı Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında AEK'ya 2-0 yenilmesine rağmen gruplara adını yazdırdı.

Bursaspor transfer yasağını kaldırdı

Bursaspor transfer yasağını kaldırdı Bursaspor Kulübü, son 3 aydır gündemden düşmeyen transfer yasağı meselesini çözüme kavuşturdu.

Falcao'dan 'Galatasaray' sorusuna bomba yanıt

Falcao'dan 'Galatasaray' sorusuna bomba yanıt Monaco'da forma giyen Radamel Falcao, Dündar Keşaplı'nın "Galatasaray'a gidiyor musun" sorusuna, "Gideceğim, gidebilirim" yanıtını verdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER