Ağustos 2019 Haberleri

Tugay Kerimoğlu: G.Saray'ın gruptan çıkma şansı...

Tugay Kerimoğlu: G.Saray'ın gruptan çıkma şansı... Galatasaray'ın eksi futbolcusu ve antrenörü Tugay Kerimoğlu, sarı-kırmızılı takımın gruptan çıkma şansını değerlendirdi.

İşte Galatasaray'la Monaco arasındaki Falcao pazarlığının perde arkası

İşte Falcao pazarlığının perde arkası Galatasaray, dün hem Monaco ile hem de Falcao ile bir kez daha görüştü. Pazarlık gece boyunca devam etti. Falcao'da sorun yok. Para isteyen Monaco geri adım atmadı. Bugün imzalar atılacak

Lokomotiv Moskova'dan Manuel Fernandes açıklaması!

Fernandes transferi için flaş açıklama Hakkında Beşiktaş'a transfer olacağına yönelik dedikodular çıkan Portekizli futbolcu Manuel Fernandes'le ilgili eski kulübü Lokomotiv Moskova'dan çarpıcı bir açıklama geldi.

PSG'li Neymar Barcelona'ya! Anlaşma sağlandı

PSG'li Neymar Barcelona'ya! Anlaşma sağlandı La Liga devi Barcelona, yaz transfer döneminin en büyük bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

F.Bahçe'ye imza atması an meselesi

F.Bahçe'ye imza atması an meselesi Fenerbahçe yönetimi, uzun zamandır peşinde olduğu yıldızın transferini bitirmeye artık çok yakın...

Luis Enrique'nin 9 yaşındaki kızı hayatını kaybetti

Luis Enrique'nin 9 yaşındaki kızı hayatını kaybetti Luis Enrique, kanserle mücadele eden 9 yaşındaki kızı Xana'nın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Trabzonspor’da Avrupa sevinci

Trabzonspor’da Avrupa sevinci UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda AEK’i eleyen Trabzonspor’da, gruplara yükselmenin sevinci yaşanıyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER