Ağustos 2019 Haberleri

Medipol Başakşehir Danijel Aleksic'i kadrosuna kattı

Medipol Başakşehir Danijel Aleksic'i kadrosuna kattı Medipol Başakşehir, geçen sezon Yeni Malatyaspor forması giyen Danijel Aleksic'i kadrosuna kattı.

Ali Koç'tan Volkan Demirel'e son teklif

Ali Koç'tan Volkan Demirel'e son teklif Fenerbahçe'den ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olan Volkan Demirel'e son bir teklif geldi... Tecrübeli kaleciye teklif yapan Başkan Ali Koç'un, "Gel hem antrenör hem de takımın 3. kalecisi ol" dediği öğrenildi.

İsmail Köybaşı'nın yeni takımı şaşırttı

İsmail Köybaşı'nın yeni takımı şaşırttı Fenerbahçe'den ayrılan İsmail Köybaşı, La Liga ekiplerinden Granada'ya transfer oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde grup kuraları çekildi

UEFA Avrupa Ligi'nde grup kuraları çekildi UEFA Avrupa Ligi'nde 2019-2020 sezonu grup etabının kura çekimi Monaco'da yapıldı.

Amed Sportif Faaliyeler’den bir transfer daha

Amed Sportif Faaliyeler’den bir transfer daha Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, transfer ettiği futbolculara bir yenisini daha ekledi.

Zonguldak Kömürspor’da transfer yasağı kalktı

Zonguldak Kömürspor’da transfer yasağı kalktı Zonguldak Kömürspor Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) 450 bin TL’lik borcunu ödeyerek transfer yasağını kaldırdı.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a Mevlüt Erdinç çalımı

Fenerbahçe'den Galatasaray'a bir çalım daha! Fenerbahçe'den bomba transfer harekatı.. Sarı Lacivertli kulüp Galatasaray'ın da transfer etmek istediği milli golcü Mevlüt Erdinç ile anlaşmaya vardı ve ezeli rakibine bir çalım daha atmış oldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER