Ağustos 2019 Haberleri

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

Galatasaray'ın rakipleri belli oldu Şampiyonlar Ligi kura çekimi ile temsilcimiz Galatasaray'ın rakipleri belli oldu. Aslan, A Grubu'nda Fransa'nın Paris Saint-Germain, İspanya'nın Real Madrid ve Belçika'nın Club Brugge takımları ile eşleşti.

FIBA'nın yeni Başkanı Hamane Niang oldu

FIBA'nın yeni Başkanı Hamane Niang oldu Çin’in başkenti Pekin’de gerçekleşen 21’inci Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) Kongresi'ne katılan 156 ulusal federasyonun delegeleri, 2019-2023 dönemi için yeni başkan ve merkez kurul üyelerini seçtiler.

Fikret Orman yeniden Kulüpler Birliği Başkanı

Fikret Orman yeniden Kulüpler Birliği Başkanı Yeniden Kulüpler Birliği Başkanlığı'na seçilen Fikret Orman yasa dışı bahis ile ilgili, "Bundan sonraki gündemlerimize alacağımız bir konu. Hızlıca büyüyor ve kulüplerimiz bu durumda hiçbir gelir elde edemiyor" dedi.

Galatasaray'ın Kayserispor'un kadrosu belli oldu

Galatasaray'ın Kayserispor'un kadrosu belli oldu Galatasaray, Süper Lig'in 3. haftasında yarın İstikbal Mobilya Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Quaresma resmen Kasımpaşa'da

İmzayı attı formayı giydi! İşte yeni takımı Süper Lig ekibi Kasımpaşa, Beşiktaş ile yollarını ayıran Quaresma ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı...

Volkan Demirel'in Fenerbahçe'deki geleceği ne olacak? Semih Özsoy açıkladı

Volkan Demirel için flaş açıklama Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy, Kulüpler Birliği Vakfı'nın olağan Genel Kurulu sonrasında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Elneny için Beşiktaş ve F.Bahçe devrede!

Elneny için Beşiktaş ve F.Bahçe devrede! Transferde son günlere girilirken Fenerbahçe ve Beşiktaş, Mohamed Elneny’yi listesine dahil etti. Mısır ve İngiliz basınında yer alan haberlere göre; G.Saray transfer çalışmalarından çekildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER