Temmuz 2019 Haberleri

Emre Mor krizi çözüldü! İşte geliş tarihi

Emre Mor krizi çözüldü! İşte geliş tarihi Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Emre Mor transferi konusunda aşama kaydetti. Galatasaray, haftalar önce el sıkıştığı Emre Mor'u bu hafta kadrosuna katabilir.

Fatih Altaylı Ali Koç ile dalga geçti

Fatih Altaylı Ali Koç ile dalga geçti Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Fatih Terim'in tazminatını 14 ay sonra dile getirmesini eleştiren Fatih Altaylı, sarı-lacivertli takımın transfer politikasını yerden yere vururken Süper Lig maçlarının TRT tarafından alınması fikrini ortaya attı.

Volkan Demirel cephesinden resmi açıklama

Volkan Demirel cephesinden resmi açıklama Fenerbahçe'de 17 senesini geride bırakan tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel'in gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyordu. Oyuncunun menajerinden resmi açıklama geldi.

Trabzonspor'un Avusturya kampı sona erdi

Trabzonspor'un Avusturya kampı sona erdi Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da gerçekleştirdiği 10 günlük kampı tamamlayarak Trabzon'a döndü.

Falcao'dan Galatasaray'a transfer şartı

Falcao'dan Galatasaray'a transfer şartı Galatasaray Falcao konusunda tüm şartları zorlarken oyuncunun menajeri Jorge Mendes'den de iki önemli talep geldi.

Drogba'dan Galatasaray'a bir transfer daha!

Drogba'dan Galatasaray'a bir transfer daha! Daha önce Michael Seri transferine öncülük eden eski Galatasaraylı Didier Drogba bir dünya yıldızı için daha devreye girecek.

Ali Koç Luiz Gustavo transferi için Fransa'da!

Ali Koç Luiz Gustavo transferi için Fransa'da! Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Marsilya'da forma giyen Luiz Gustavo transferini bitirmek üzere Fransa'ya gittiği ortaya çıktı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER