Temmuz 2019 Haberleri

Galatasaray'da 3 ayrılık! Fatih Terim biletlerini kesti

Galatasaray'da 3 ayrılık! Fatih Terim biletlerini kesti Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, hazırlık maçlarındaki performanslarından memnun kalmayan Mitroğlu, İsmail Çipe ve Ahmet Çalık'ın gönderilmesini istedi.

Kayserispor öyle bir fark yedi ki hakem maçı erken bitirdi

Kayserispor öyle bir fark yedi ki hakem maçı erken bitirdi Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kayserispor, Alman ekibi Freiburg ile bugün iki kez hazırlık maçı yaptı. 75 dakika süren ilk maçı 2-0 kaybeden Kayserispor, ikinci maçta da 9-1 geriye düşünce hakem maçı 60. dakikada sonlandırdı.

Mesut Özil yaşadığı dehşet sonrası ilk kez konuştu

Mesut Özil yaşadığı dehşet sonrası ilk kez konuştu Arsenal'in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, alışveriş yaptıkları sırada bıçaklı saldırıya uğramıştı. Dünyayı dehşete düşüren bu olayda yeni gelişmeler var. Bakın o saldırının sebebi neymiş....

Eljif Elmas Ronaldo'ya meydan okudu

Eljif Elmas Ronaldo'ya meydan okudu Fenerbahçe'de oynadığı futbol ile göz dolduran ve dev kulüplerin radarına giren, ardından ise Napoli'ye rekor bir ücretle transfer olan Eljif Elmas, dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo'ya meydan okudu!

Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'da

Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'da Beşiktaş’ın yeni transferi Douglas, siyah-beyazlılarla resmi sözleşmeyi imzalamak üzere İstanbul’a geldi.

Çaykur Rizespor Nill De Pauw’i renklerine bağladı

Çaykur Rizespor Nill De Pauw’i renklerine bağladı Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor, 29 yaşındaki Belçikalı sağ kanat oyuncusu Nill De Pauw ile 2 yıllık sözleşme imzaladı...

Beşiktaş Sompo Japan'da 3 imza birden

Beşiktaş Sompo Japan'da 3 imza birden Siyah-beyazlılar, 2000 doğumlu Çağdaş Kayabaşı, Ege Cem Sun ve Can Kaan Turgut 2+1 yıllık mukavele yaptı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER