Temmuz 2019 Haberleri

Vefa Küçük: 3 Temmuz kumpas olayı bitmedi

Vefa Küçük: 3 Temmuz kumpas olayı bitmedi Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, “Kulübümüz yönünden 3 Temmuz 2011 kumpas olayı hukuki ve manevi anlamda bitmedi. Verdiği zararlardan dolayı maddi anlamda da bitmiş değil” dedi.

Beşiktaş Futbol Takımı'nın yeni kaptanı Burak Yılmaz oldu

Beşiktaş'ın yeni kaptanı belli oldu Beşiktaş'ta geçen sezon fırtınalar estiren Burak Yılmaz, takımın yeni kaptanı olarak görev yapmaya başlayacak.

Nasıl olur demeyin Trabzonlu taraftar futbolcuyu kovaladı!

Nasıl olur demeyin Trabzonlu taraftar futbolcuyu kovaladı! Trabzonspor-Parma hazırlık maçı sırasında bir Trabzonspor taraftarının sahaya girip Parma futbolcusu Yann Karamoh'un peşinden koşması ilginç anlar yaşanmasına neden oldu.

Mert Nobre yeşil sahalardan da Türkiye'den de kopamadı!

Mert Nobre yeşil sahalardan da Türkiye'den de kopamadı! TÜRKİYE kariyerine 2004'te Fenerbahçe'de başlayan, Beşiktaş'ın başarısı için de ter döken ve üçer kez Süper Lig ile Türkiye Kupası, bir defa da TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan Mert Nobre, 15 yılın ardından Gençlerbirliği'nde tamamladığı futbolculuk kariyeri sonrası "Ofisim" dediği yeşil sahalarda antrenörlük yapmaya başladı.

Beşiktaş taraftarı yedek kulübesini bastı!

Beşiktaş taraftarı yedek kulübesini bastı! Beşiktaş ile İspanyol ekibi Eibar arasında oynanan hazırlık maçının bitiş düdüğünün ardından bir grup, siyah-beyazlı takımın yardımcı antrenörü Orhan Ak'a saldırı girişiminde bulundu.

Ali Koç Fenerbahçe taraftarına transfer müjdesi verip Mustafa Cengiz'i bombaladı

Ali Koç taraftara transfer müjdesi verip Mustafa Cengiz'i bombaladı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ''Bir ya da iki stoper, bir 6 numara, bir forvet daha alacağız.'' derken Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e de göndermede bulundu.

İşte Fenerbahçe'de satılan kombine ve forma sayısı

İşte Fenerbahçe'de satılan kombine ve forma sayısı Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Sevil Zeynep Becan, Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda kulübün faaliyet raporunu açıkladı. Becan, yeni sezon öncesi kombine bilet satışında 32 bin, formada ise 25 bin rakamına ulaştıklarını söyledi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER