Temmuz 2019 Haberleri

İtalyan basını bombayı patlattı! Radja Nainggolan Galatasaray'a geliyor

İtalyan basını bombayı patlattı! Galatasaray'a geliyor Galatasaray, İtalyan ekibi Inter'in satışa koyduğu Radja Nainggolan'ı kadrosuna katmaya çalışıyor. Sarı-kırmızılı kulüp Nainggolan'ı kiralık olarak almak istiyor.

Alex de Souza'dan bomba karar! Geri dönüyor...

Alex de Souza'dan bomba karar! Geri dönüyor... 2004 ile 2012 yıllarında arasında Fenerbahçe'de top koşturan Alex de Souza, antrenörlük kariyerinde ilerlemeye devam ediyor.

Ülke şokta! Ünlü koşucu aracında 50 kilo uyuşturucuyla yakalandı

Ülke şokta! Ünlü koşucu 50 kilo uyuşturucuyla yakalandı HOLLANDA'nın ünlü atleti Madiea Ghafoor, arabasında bulunan 50 kilo uyuşturucu hap (extacy) ve metamfetamin nedeniyle Almanya sınırında tutuklandı. 26 yaşındaki sporcunun aracındaki uyuşturucuların piyasa değerinin 1.8 milyon Pound (yaklaşık 12,5 milyon TL) olduğu öğrenildi.

Mesut Özil'in sığındığı restoranın sahibi yaşananları anlattı

Mesut Özil'in sığındığı restoranın sahibi yaşananları anlattı Arsenalli futbolcu Mesut Özil ve takım arkadaşı Sead Kolasinac'ın İngiltere'nin başkenti Londra'da uğradıkları bıçaklı saldırı girişimi sonrası sığındıkları restoranın sahibi Yağmur Çiçek, yaşananları anlattı.

Emre Mor'un Galatasaray'a transferinde flaş gelişme

Kriz bitiyor transferi çözülüyor! İşte geliş tarihi Galatasaray'ın her konuda anlaşmaya vardığı Emre Mor transferinde yeni gelişmeler yaşanırken milli futbolcu sarı-kırmızılı formayı giymek için gün sayıyor.

Beşiktaş Douglas ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Beşiktaş yeni transferine imzayı attırdı Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi elinde olan Brezilyalı savunmacı Douglas Pereira dos Santos ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladığını açıkladı.

Fatih Terim'den esprili transfer yanıtı

Fatih Terim'den esprili transfer yanıtı Galatasaray'ın antrenmanına katılan Abdurrahim Albayrak'ın saha kenarında telefonla konuşmasına atıf yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, "Akşam biri geliyor" diye espri yapması basın mensuplarını güldürdü.

TREND HABERLER
TREND HABERLER