Temmuz 2019 Haberleri

İspanya La Liga’da yeni dönem

İspanya La Liga’da yeni dönem Avrupa’nın en önemli liglerinden olan La Liga’da yeni bir dönem başlıyor.

Kasımpaşa’nın kasasını Galatasaray doldurdu

Kasımpaşa’nın kasasını Galatasaray doldurdu Süper Lig’de izlediği örnek transfer politikası ile dikkat çeken Kasımpaşa’nın en fazla bonservis bedeli ile sattığı 8 futbolcudan 4 tanesi Galatasaray’a gitti.

Akhisarspor’dan transfer yasağı haberlerine yalanlama

Akhisarspor’dan transfer yasağı haberlerine yalanlama TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor’a transfer yasağı geldiğine yönelik yapılan haberleri Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel yalanladı.

Fenerbahçe'ye Miha Zajc piyangosu

Fenerbahçe'ye Miha Zajc piyangosu Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı.. Rus basını Krasnodar’ın Zajc için 8 milyon euroluk bir teklif hazırladığı öne sürdü.. Miha Zajc’ın yeni adresi Rusya olabilir!

Denizlispor'da yabancı transfer taarruzu

Denizlispor'da yabancı transfer taarruzu Süper Lig'de transfer dönemini hızlı geçiren ekiplerin başında gelen Yukatel Denizlispor, kadrosuna yaptığı takviyeleri sürdürmek için kolları sıvadı. 

Skrtel transferinde sürpriz gelişme

Skrtel transferinde sürpriz gelişme Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Skrtel konusunda bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Zenit Gustavo Ayon’u kadrosuna kattı

Zenit Gustavo Ayon’u kadrosuna kattı Rus ekibi Zenit St. Petersburg, son olarak Real Madrid’de forma giyen Meksikalı basketbolcu Gustavo Ayon ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER