Temmuz 2019 Haberleri

Mustafa Pektemek'in yeni adresi belli oldu

Mustafa Pektemek'in yeni adresi belli oldu Takımlar yeni sezon transferlerini yapmaya devam ediyor. 'Oldu, oluyor' derken Kasımpaşa, Mustafa Pektemek ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Fenerbahçe'de isyan var: Bu yaptığı ayıp küfür etse daha iyi

Fenerbahçe'de isyan var: Bu yaptığı ayıp küfür etse daha iyi Fenerbahçeli taraftarlar, hiçbir varlık gösteremeyen Alper Potuk'u her hazırlık maçında oynatıp genç yetenek Ferdi Kadıoğlu'nun yüzüne bile bakmayan Ersun Yanal'a ateş püskürdü.

Abdullah Avcı aradığı stoperi İngiltere'de buldu

Abdullah Avcı aradığı stoperi İngiltere'de buldu Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, sol stoper bölgesi için Stoke City'de forma giyen Bruno Martins İndi'nin transfer edilmesini isterken Hollandalı oyuncu da siyah-beyazlı formayı giymek istiyor.

Fenerbahçe stoper transferinde titiz davranıyor

Fenerbahçe stoper transferinde titiz davranıyor Fenerbahçe yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek için her şeyi yapıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal, altın kadroyu kurmak için öncelikle stoper transferine ağırlık veriyor.

Loris Karius'tan Şenol Güneş'e gönderme

Loris Karius'tan Şenol Güneş'e gönderme Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius, eski teknik direktörü Şenol Güneş'in kendisi hakkında sarf ettiği sözlerinden dolayı tecrübeli hocaya göndermede bulundu.

Diego Costa Real Madrid'e 4 gol attı Fenerbahçeliler kahroldu

Diego Costa Real Madrid'e 4 gol attı Fenerbahçeliler kahroldu Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Atletico Madrid, Real Madrid'i 7-3 yenerken Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Diego Costa'nın 4 gol birden atmasının ardından sarı-lacivertliler adeta yıkıldı.

Galatasaray'ın Radamel Falcao ile anlaştı!

Galatasaray'ın Radamel Falcao ile anlaştı! Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın Kolombiyalı golcü oyuncu Radamel Falcao ile el sıkıştığı iddia edildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER