Temmuz 2019 Haberleri

Juventus Merih Demiral ile kazandı

Juventus Merih Demiral ile kazandı Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda normal süresi 1-1 biten mücadelenin ardından Juventus, penaltılar sonunda Inter'e 4-3 üstünlük sağladı.

Sergen Yalçın: UEFA Kupası'nda bir hedefimiz var

Sergen Yalçın: UEFA Kupası'nda bir hedefimiz var UEFA Avrupa Ligi 2'nci Eleme Turu'nda yarın Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana'yı ağırlayacak olan Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, UEFA Kupası'nda hedeflerinin olduğunu söyledi.

UEFA’dan Türk hakem ve gözlemcilerine görev

UEFA’dan Türk hakem ve gözlemcilerine görev UEFA, FIFA kokartlı Türk hakemler Ali Palabıyık, Halis Özkahya, Mete Kalkavan ve Hüseyin Göçek ile gözlemciler Orhan Erdemir ve Erol Ersoy’a Avrupa Ligi maçlarında görev verdi.

Trezeguet resmen Aston Villa'da!

Trezeguet transferi resmen açıklandı Premier Lig ekibi Aston Villa, Kasımpaşa forması giyen Trezeguet'yi kadrosuna kattı.

Bursaspor Batalla'yı dönüş için iknaya çalışıyor

Bursaspor Batalla'yı dönüş için iknaya çalışıyor ursaspor yönetimi, adı kulüple özdeşleşmiş, camianın çok sevdiği, geçen yıl futbolu bırakacağı için kulüpten ayrılan Pablo Martin Batalla'ya yeniden takıma kazandırmaya çalışıyor

Göztepe'de Grillo dert oldu

Göztepe'de Grillo dert oldu Süper Lig'de yeni sezona Afyonkarahisar kampında hazırlanan ve yabancı transferinde yeniden hamlelere başlamak isteyen Göztepe'ye Fausto Grillo dert oldu.

Pınar Karşıyaka'ya İsveçli rakip

Pınar Karşıyaka'ya İsveçli rakip Pınar Karşıyaka'nın FIBA Europe Cup Eleme Turu'ndaki rakibi İsveç'in Kfum Boras Basket takımı oldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER