GALATASARAY

Emre Mor'un Galatasaray'a transferinde flaş gelişme

Galatasaray'ın her konuda anlaşmaya vardığı Emre Mor transferinde yeni gelişmeler yaşanırken milli futbolcu sarı-kırmızılı formayı giymek için gün sayıyor.

Serpil Öğüt
Serpil Öğüt[email protected]
Emre Mor'un Galatasaray'a transferinde flaş gelişme - Sayfa 1

Galatasaray'ın her konuda anlaşmaya vardığı genç oyuncu için Celta Vigo’nun 2 milyon euro bonserviste diretmesi işi sıkıntıya sokuyor. Ancak, taraflar arasında yapılan görüşmelerin tüm hızla sürdüğü ve önümüzdeki hafta transferin netleşeceği belirtildi. Emre’nin 7 Ağustos’taki Süper Kupa maçına kadar İstanbul’a gelmesi ve resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Emre Mor'un Galatasaray'a transferinde flaş gelişme - Sayfa 2

Fener'e Viking duvarı:Fenerbahçe, Simon Kjaer’i 1 yıllığına kiralamak için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim, Kjaer’in vatandaşı Zanka’yı da kadroya katıp defansa Viking duvarı örmek istiyor!

Emre Mor'un Galatasaray'a transferinde flaş gelişme - Sayfa 3

Samata için amansız takip:Belçika’nın Genk kulübüyle bir süredir Samatta transferi için pazarlık halinde olan Galatasaray’ın, 26 yaşındaki golcüyü 6 aydır takip ettiği, Terim’in milli maç için Tanzanya’ya bile temsilci gönderdiği öğrenildi.

Emre Mor'un Galatasaray'a transferinde flaş gelişme - Sayfa 4

Fenerbahçe'ye Fransız tank:Ünlü spor gazetesi L’Equipe, sportif direktör Comolli’nin Saint Etienne’in ön liberosu Yann M’Vila ile görüşüp ona 3 milyon euro ve bonuslar içeren 4 yıllık bir teklifte bulunduğunu iddia etti. 29 yaşındaki savunma oyuncusuna West Ham da talip.