Temmuz 2019 Haberleri

Yeni Malatyaspor UEFA Avrupa Ligi'nde tura inanıyor

Yeni Malatyaspor UEFA Avrupa Ligi'nde tura inanıyor Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi eleme turuna katılan ve Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana ile ilk maçta 2-2 berabere kalan Yeni Malatyaspor, deplasmanda turu geçmeyi hedefliyor.

Son dakika! Orhan Ak'tan özür açıklaması

Son dakika! Orhan Ak'tan özür açıklaması Beşiktaş'ın yardımcı teknik direktörü Orhan Ak, Beşiktaş'ın resmi sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada taraftarlardan özür diledi.

Trezeguet ilk maçında hayran bıraktı

Trezeguet ilk maçında hayran bıraktı Trezeguet ilk maçına Charlton Athletic karşısında çıktı, performansıyla camiayı büyüledi. Aston Villa Kulübü’nün internet sitesinde oyuncuya övgü yağdırıldı.

Galatasaray Falcao transferine çok yakın

Galatasaray Falcao transferine çok yakın Galatasaray gelecek sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Yapılan takviyelerle kadrosunu güçlendiren Sarı-Kırmızılılar, yeni isimler için de temaslarına devam ediyor. Son olarak gündeme gelen taraftarların da çok istediği Monaco'nun yıldızı Falcao için her gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Ersun Yanal'dan Volkan Demirel önlemi

Ersun Yanal'dan Volkan Demirel önlemi Fenerbahçe'deki geleceği belirsiz olan Volkan Demirel için teknik direktör Ersun Yanal özel bir önlem aldı.

Emre Mor transferinde sıcak gelişme!

Emre Mor transferinde sıcak gelişme! La Liga ekibi Celta Vigo, Emre Mor'un ''Sadece Galatasaray'da oynarım'' diye ısrar etmesi üzerine pes etti. Genç futbolcunun yakın zamanda Galatasaray'a imza atması bekleniyor.

Beşiktaş Konoplyanka için düğmeye bastı

Beşiktaş o isim için düğmeye bastı Transferde atağa kalkan Beşiktaş yönetimi, Konoplyanka için Schalke ile görüşmelerini sürdürüyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER